Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 12-09-2020 | Article Rating | (0) reacties

MOOC Social Learning 3.0: Hoe maak je gebruik van de kennis in jouw organisatie?

Op 14 september 2020 start de Massive Open Online Course Social Learning 3.0: Hoe maak je gebruik van de kennis in jouw organisatie? In drie weken tijd leer je in deze gratis toegankelijke Nederlandse meer over kennisdeling in organisaties en de rol van ‘social learning’ hierbij.

Deze MOOC wordt aangeboden en gefaciliteerd door Next Learning Valley, door middel van het platform StreamLXP (dat deel uit maakt van de portfolio van Next Learning Valley).

In de eerste week staat centraal waarom social learning belangrijk is. In de tweede week gaat men in op wat social learning precies is (een aantal concepten die van belang zijn om social learning goed te begrijpen). In de derde en laatste week komt het ‘hoe’ aan bod.

Je bent elke week ongeveer één tot twee uur tijd kwijt aan deze MOOC.

De term ‘Social learning’ is eigenlijk in de jaren zeventig gelanceerd door Albert Bandura. Ik ben benieuwd of deze MOOC daar ook nog stil bij staat. Als ik naar de thema’s kijk, dan staat Bandura’s ‘social learning theory’ daar niet bij. Wel andere, relevante, concepten.

Meer informatie en aanmelden?

 

The post MOOC Social Learning 3.0: Hoe maak je gebruik van de kennis in jouw organisatie? first appeared on WilfredRubens.com over leren en ICT.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: