Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 12-03-2020 | Article Rating | (0) reacties

Nuttige verbeteringen in update van Moodle Workplace 3.8.2

Releases van Moodle Workplace

Deze week is versie 3.8.2 uitgekomen van Moodle Workplace. Zoals we al eerder schreven, houdt Moodle Workplace de versienummering aan van Moodle LMS. Het releasebeleid van Moodle Workplace is ook hetzelfde als van Moodle LMS. Logisch, want grofweg zo’n 90% van de code is hetzelfde. Alleen de release van Moodle Workplace zelf is altijd een paar weken laten dan van Moodle LMS.

Veel kleine verbeteringen

Deze minor release van Moodle Workplace bevat veel kleine verbeteringen. Met name in de rapportagemodule en het programmamanagement zijn veel nuttige aanpassingen doorgevoerd. Ook is er een aparte testomgeving gecreëerd voor plugins ontwikkelaars. Tot nu toe hadden zij geen mogelijkheid om extra plugins te ontwikkelen voor Moodle Workplace. En juist de ontwikkeling van extra plugins maakt dit leermanagementsysteem ook zo krachtig en veelzijdig.

Impressie van verbeteringen

Hieronder staan een aantal afbeeldingen die een impressie geven van de verbeteringen. Als je deze voor het eerst ziet, zal je het verschil met vorige versies niet zien. Ik heb al een tijdje toegang tot demonstratiesites van Moodle Workplace en ik ben blij met deze verbeteringen.

Wil je meer weten over Moodle Workplace? Lees dan onze serie blogs over deze grotere broer van Moodle LMS of neem contact op met Avetica.


Het bericht Nuttige verbeteringen in update van Moodle Workplace 3.8.2 is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: