Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 04-07-2014 | Article Rating | (0) reacties

Welten-instituut verzorgt Nederlandstalige MOOC Blended learning ontwikkelen #moocblou

Vanaf 15 september 2014 verzorgt het Welten-instituut van de Open Universiteit een Nederlandstalige massive open online course over het ontwikkelen van blended learning.Ik ben één van de docenten.

Blender

Tijdens deze MOOC analyseren we verschillende voorbeelden van blended learning. Deelnemers kunnen daarnaast via een extra opdracht aan de slag gaan met het maken van een ontwerp van een cursus waarbij sprake is van een effectief en aantrekkelijk gebruik van internettechnologie.

Deelnemers zijn na afloop van deze MOOC onder meer in staat kritisch te reflecteren op de didactisch sterke en minder sterke kanten van een aantal technologieën die voor leren kunnen worden gebruikt.

De MOOC start op 15 september 2014, en heeft een doorlooptijd van 8 weken. De studiebelasting bedraagt ongeveer 3 uur per week. Daarnaast kunt u zich verder verdiepen in blended learning, onder meer door een herontwerp te maken.

Deelname aan deze cursus is gratis. Als u een certificaat wenst, dan kiest u voor de betaalde versie (49,95 euro). U ontvangt het certificaat op basis van de opdrachten die u uitvoert. U kunt later altijd nog kiezen voor de betaalde versie, als u alsnog een certificaat wenst te ontvangen.

Meer informatie?
Inschrijven?

Om u te kunnen inschrijven moet u ingelogd zijn in de omgeving OpenU.

Er is ook een Facebook-pagina van deze MOOC.
De twitter hash tag is #moocblou

This Wikipedia and Wikimedia Commons image is from the user Chris 73 and is freely available at //commons.wikimedia.org/wiki/File:ElectricBlender.jpg under the creative commons cc-by-sa 3.0 license.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: