Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


10-2-2022 - 10-2-2022 | Article Rating | (0) reacties

Articulate Webinar Weken: Het uiterlijk van je module

Lokatie: Webinar
Registreren: https://www.courseware.nl/evenement/articulate-webinar-weken-2022/
Contact: Floor Twickler

In januari bestaat Articulate 360 alweer vijf jaar in Nederland. Dat betekent feest! In januari en februari organiseert The Courseware Company daarom de Articulate Webinar Weken. Vijf weken lang organiseren we iedere donderdagmiddag een interessant webinar met gastsprekers over de Articulate tools. De webinars duren 30 minuten met aansluitend een moment om vragen te stellen. Deelname is uiteraard kosteloos. Ben je er ook bij?

Het uiterlijk van je module

Met Articulate 360 zijn de mogelijkheden om als organisatie je eigen e-learning te maken eindeloos. Maar terwijl de professionele e-learningbureau’s een heel team beschikbaar hebben om een mooie module te maken, ben je als L&D-adviseur of e-learning-adviseur in een organisatie meestal de enige die alle kwaliteiten moet samenbrengen. Hoe zorg je er in je eentje voor dat je een module maakt die didactisch verantwoord is, maar er ook mooi en aantrekkelijk uitziet? En hoe verwerk je de huisstijl van je organisatie zonder dat je de PowerPoint slides gewoon kopieert? In dit webinar geeft Anouk van Dijk van Arkin je een aantal handige tips.

Datum: Donderdag 10 februari om 15.00 uur.

Aanmelden


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: