Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


5-10-2021 - 6-10-2021 | Article Rating | (0) reacties

FCE Postbachelor opleiding e-Learning

Lokatie: Zalen van Zeven, Boothstraat 7 in Utrecht
Registreren: https://www.corporate-education.com/direct-inschrijven/?la=Postbachelor%20opleiding%20e-Learning&dt=8%20juni%202021
Contact: Marcel de Leeuwe

Deze Postbachelor opleiding start weer! Na 20 jaar geleden te zijn gestart bij Fontys is de opleiding met veel plezier ondergebracht bij FCe, een zusterorganisatie van Kessels & Smit. Deze uitvoering gaat definitief door (er zijn al voldoende inschrijvingen) maar er is nog plek.

In deze inspirerende e-Learning opleiding komen theorie en praktijk bij elkaar en veranker je met praktijkopdrachten het leren in je eigen werkcontext. Samen met andere learning professionals leer je op een blended manier van en met elkaar en word je ondersteund door hoofddocent Marcel de Leeuwe met zijn team van gastdocenten.

Je kunt luisteren naar een FCe Café podcast waar Pieterjan van Wijngaarden in gesprek gaat met Gardi Bloemhof, een voormalige deelnemer. Gardi geeft duidelijk aan wat de opleiding betekent in haar dagelijkse werk in het ziekenhuis.

De postbachelor opleiding e-Learning bestaat uit een rijke variatie aan blended leer- en werkvormen:

  • 13 Lesavonden op locatie in Utrecht (3 uur)
  • 7 Webinars (1,5 uur)
  • 2 Trainingsdagen op locatie in Utrecht (6 uur)
  • 2 Excursies naar e-Learning bedrijven (3 uur)
  • Afsluitende avond met eindpresentaties

Gedurende de contactavonden worden door mij als hoofddocent en de vele ervaren gastdocenten relevante theoretische inzichten gecombineerd met concrete voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. De contactavonden worden afgewisseld met vele webinars, twee trainingsdagen met hands-on oefeningen en je maakt middels twee excursies kennis met e-Learning bedrijven.

De opleiding start op dinsdag 5 oktober op een prachtige locatie: de Zalen van Zeven in Utrecht. Deelnemers ronden op dinsdag 20 september 2022 de opleiding af met een Getuigschrift.

Bekijk hier de video met uitleg. Het is een interactieve video dus je kunt direct naar het gewenste onderwerp gaan via het menu. De video bevat nog oude datums maar inhoud en aanpak is identiek.

Een compleet overzicht met informatie vind je op de FCe website. Daar kun je je ook nog inschrijven.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: