Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


27-10-2020 - 27-10-2020 | Article Rating | (0) reacties

Webinar Ontdek de mogelijkheden van THRIVE LXP

Lokatie: Webinar
Registreren: https://my.demio.com/ref/g1hEoDdQL3v0CKv1
Contact: Floor Twickler

Zoek je een modern LMS, een LXP of een sociaal leerplatform waarmee leren in jouw organisatie werkelijk een succes wordt? Dan is THRIVE LXP het platform voor jou. Gemaakt voor video, artikelen, e-learningmodules, quizzen en live of online evenementen die te combineren zijn in leerroutes. In een aantrekkelijk platform vinden jouw medewerkers gemakkelijk het lesmateriaal dat ze nodig hebben en zien ze wat er op basis van hun interesses nog meer mogelijk is. Geef iedereen desgewenst de mogelijkheid om zelf content toe te voegen. Laat lerenden met elkaar en met experts communiceren en content delen.

Webinar 'Ontdek de mogelijkheden van THRIVE LXP'

Tijdens een interactief webinar van 30 minuten laat onze THRIVE sales Tijs Holkenborg je kennis maken met THRIVE LXP. THRIVE LXP is het ultieme learning platform. Doordat het gebaseerd is op dezelfde principes als Pinterest, Spotify, Youtube en andere platforms die we allemaal wel kennen, is het platform ontzettend intuïtief. Tijs laat het graag aan je zien tijdens het webinar op dinsdag 27 oktober om 11.00 uur.

 Meld je aan


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: