Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


11-2-2020 - 11-2-2020 | Article Rating | (0) reacties

Webinar VR-trainingen maken in slechts enkele uren

Lokatie: Online
Registreren: https://courseware.webinargeek.com/cenariovr
Contact: Saskia Veldhuis - Eichelsheim

Laat dagelijkse werkzaamheden tot leven komen met Virtual Reality (VR) trainingen. Creëer levensechte leerervaringen voor een optimaal resultaat. Met VR-trainingen laat je cursisten op een efficiënte en veilige manier oefenen met iets gevaarlijks, ervaren hoe een ander iets beleeft en oefenen met een nieuwe manier van werken. De trainingen zijn overal te volgen: loop door scenario’s heen via je mobiel, bekijk de training vanaf je pc of volg de training met een VR-bril. Ontwikkel je eigen impactvolle VR-trainingen voor slechts €1.930,- per jaar.

Webinar

Meer weten over hoe je in slechts enkele uren Virtual Reality trainingen kunt ontwikkelen met CenarioVR? Meld je dan geheel vrijblijvend en kosteloos aan voor een van de webinars op 11 of 13 februari. VR-expert Godfried Bruins neemt je mee in de talloze voordelen van CenarioVR. In slechts 30 minuten maak je kennis met de functies en mogelijkheden van CenarioVR.

Inschrijven


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: