Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


3-12-2019 - 3-12-2019 | Article Rating | (0) reacties

Symposium Gaming: De kracht van nieuwe leerversnellers

Lokatie: Hogeschool Inholland, Wildenborch 6, Diemen
Registreren: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/agenda/symposium-gaming-zelfsturend-leren-en-mr-de-kracht-van/5d99e4ed630c22010e31b715/
Contact: Marjan van Hunnik

In het HR-trendrapport van Berenschot voor 2020 staat ‘Ontwikkelen, inzetbaarheid en talentmanagement’ met stip op nummer 1. Ook in de boardroom krijgt innovatie de hoogste prioriteit: nieuwe kennis, vaardigheden en samenwerkingsvormen.

Wat zien we in de praktijk? Leren en werken lopen steeds meer in elkaar over en er zijn steeds meer technische ontwikkelingen die dat kunnen ondersteunen. Daarmee kunnen we aansluiten bij leerstijlen en voorkeuren van onze werknemers, tijd- en plaats-onafhankelijk leren, en ze verleiden om spelenderwijs andere vaardigheden te verkennen en toe te passen. Dit symposium zal jou als HR-professional inspireren over het nieuwe leren!

Na een start met de trends van het nieuwe leren, volgen 2 ronden met parallel workshops waarin jij de kracht van uitdagende en verrassende leervormen zelf kunt ervaren. Denk aan games, micro-learning, zelfsturend leren en andere moderne leerversnellers. Klik hier voor meer informatie over de workshops!

Je kunt kiezen uit 2 van de 5 aangeboden workshops in deze carrousel. We hebben een aantal creatieve organisaties bereid gevonden om ons hun state of the art aanpak te laten meebeleven, dus zorg dat je erbij bent! De sprekers, allemaal creatieve vernieuwers op het gebied van leren, en het programma worden binnenkort bekend gemaakt! 

Deelname aan dit symposium draagt bij aan de vakontwikkeling van de HR, want leren en ontwikkelen is bij uitstek het mandaat van moderne HR-managers en -professionals. In 3 uur maak je kennis met de belangrijkste ontwikkelingen en krijgen inspiratie door ideeën en praktische voorbeelden welke je aan het denken zetten over toepassing in jouw eigen werkpraktijk.

Programma

14.30 uur: Inloop
15.15 uur: Welkom en opening van het symposium
15.25 - 16.00 uur: Inleiding ‘Ervaar het nieuwe leren’
16.05 - 16.45 uur: Eerste ronde workshops
16.45 uur: Korte pauze
16.55 - 17.35 uur: Tweede ronde workshops
17.40 - 18.10 uur: De toekomst van gedragsbeinvloeding door gamification
18.10 - 19.00 uur: Netwerkborrel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: