Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


19-4-2018 - 19-4-2018 | Article Rating | (0) reacties

Workshop 360° feedback implementeren met Moodle | 19 april 2018

Lokatie: Avetica, Sportlaan 3d, 3299 ZG Maasdam
Registreren: https://www.moodlefacts.nl/Evenementen/workshop-360-feedback-implementeren-moodle-19-april-2018/
Contact: Cindy Dubbeldam

Hoe meet je competenties die vooral gericht zijn op de vaardigheden en de houding van je cursisten of medewerkers? 360° feedback is hiervoor een zeer geschikt instrument en Avetica heeft een tool in Moodle ontwikkeld om dit eenvoudig te realiseren. Deze tool heet M360. Als cursusontwikkelaar maak je je eigen vragenlijsten en als docent voeg je deze toe in een cursus.

In deze workshop leer je alle competenties om360° feedback met M360 succesvol te implementeren in jouw organisatie of opleiding. De workshop is heel praktijkgericht met een goede balans tussen kennisoverdracht en het trainen van de juiste vaardigheden.

Als bonus bij deze workshops ontvangt elke deelnemer 50 credits t.w.v. € 150,- gratis! Hiermee kunnen 50 deelnemers een vragenlijsten uitzetten bij hun respondenten.

Trainer: Arnout Vree

Tijdens de workshop is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.De groepsgrootte is maximaal tien personen. De kosten zijn € 250,- excl BTW. Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen met Avetica.Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website