Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


25-10-2018 - 15-1-2019 | Article Rating | (1) reacties

Avans Plus Postbachelor opleiding e-Learning

Lokatie: Onderwijsboulevard 215, 5223 DE 's-Hertogenbosch
Registreren: https://avansplus.nl/inschrijven?nid=3102
Contact: Marcel de Leeuwe

De Avans+ Postbachelor opleiding e-Learning is een uitgebreide opleiding die bij Fontys al 16 jaar succesvol is uitgevoerd (Fontys post hbo-opleiding e-Learning) en nu voor de tweede keer bij Avans wordt uitgevoerd. Deze keer met een extra inhoudelijke avond en een extra excursie naar een e-Learning bedrijf. De hoofddocent van opleiding is Marcel de Leeuwe (onafhankelijk e-Learning specialist) en gastlessen worden verder verzorgd door toonaangevende e-Learning professionals:

 • Alex van der Linden (Consultant L&D Innovation bij KLM)
 • Cherida Louz (onafhankelijk e-Learning specialist & operatieassistent cardiochirurgie)
 • Fons van den Berg (Creative professional learning)
 • Hans de Zwart (directeur Bits of Freedom)
 • Jeroen Krouwels (Business development & innovation bij Noordhoff Health)
 • Wilfred Rubens (onafhankelijk e-Learning specialist)

 

Deelnemers zijn werkzaam als learning professional in de rol van docent, onderwijsontwikkelaar, trainer, leermateriaalontwikkelaar, onderwijskundig ontwerper, learning innovator, L&D adviseur, HR professional, etc. Deelnemers hebben kennis van didactiek en staan open voor innovatieve vormen van leren.  Deelnemers aan eerdere uitvoeringen waren werkzaam in het onderwijs, bij bedrijven, overheid en zorg of als zelfstandige learning professionals.


Het is een gevarieerd blended leertraject. Gedurende de contactavonden worden door de hoofddocent en de vele ervaren gastdocenten relevante theoretische inzichten gecombineerd met concrete voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. De contactavonden worden afgewisseld met vele webinars, twee trainingsdagen met hands-on oefeningen en deelnemers maken middels twee excursies kennis met e-Learning bedrijven. 

Een belangrijk manier om de transfer naar de eigen werkplek te optimaliseren zit in vier opdrachten. Met deze opdrachten verwerken deelnemers het geleerde en passen direct nieuwe inzichten toe. De invulling van de opdrachten wordt ingegeven door de eigen werkpraktijk.

De opleiding e-Learning bestaat uit:

 • 12 lesavonden (3 uren)
 • 7 webinars (1,5 uur)
 • 2 trainingsdagen (6 uren)
 • 2 excursies naar e-Learning bedrijven (3 uren)
 • afsluitende avond met eindpresentaties

De precieze data met onderwerpen en docenten staan in deze pdf.

De opleiding start op dinsdag 27 november 2018 en wordt afgesloten op 26 november 2019. De leslocatie is bij de Avans Hogescholen in ’s-Hertogenbosch (< 5 minuten lopen vanaf het NS station en gratis parkeren bij de school). Elke avond wordt gestart met lekkere broodjes en een soep.

 

Meer informatie is te vinden op de website. Inschrijven kan ook via deze website. Als u uw situatie of leervragen wil afstemmen met de hoofddocent dan kan dit. Stuur een e-mail, dan maken we een (telefonische) afspraak.

 Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

<a href=risk game online free" />
Van risk game online free | 08-12-2018
Thank's to sharing this news. if your want to entertain your self then go to play this amazing risk online game, it is the best time taken place for all online user
Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website