e-Learning Trainingen

16-10-2014 - 16-10-2014 | Article Rating | (0) reacties

OntbijtCollege 'Video in e-learning'

Lokatie: Utrecht
Registreren: http://kcol.nl/inschrijfformulier.html
Contact: Hans de Graaf

In deze workshop worden twee onderwerpen in het bijzonder uitgewerkt:

Audio in Video
Zelfs met een geschikte smartphone kan men tegenwoordig een prima filmpje maken. Alleen .... de geluidskwaliteit is meestal niet al te best. Geluid bepaalt echter wel voor 60% de kwaliteit van een video. Goed geluid is dus erg belangrijk. In dit workshoponderdeel leert u hoe u zelf goed geluid kunt realiseren bij uw zelfgemaakte video's. U gaat niet alleen naar huis met tips en trucs voor beter geluid, maar ook met budgetvriendelijke adviezen voor de 'hardware'.

Interactieve video in e-learning - het 10S-model
Video neemt een steeds belangrijker plaats in binnen online leren. Aan de hand van een handig model leert u wat er allemaal komt kijken bij het effectief inzetten van video in online leren. Bijzondere aandacht is er voor het toevoegen van interactie aan de video. Hierdoor is het mogelijk om video niet alleen een onderdeel te laten zijn van een online training, maar ook om de interactieve online video de online training zelf te laten zijn! Na dit workshoponderdeel weet u al deze nieuwe mogelijkheden te benutten.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren. Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen.
Inloggen kunt u hier.

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.