Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Faculty of Skills | 28-12-2016 | (0) reacties

Online Marketing Stagiair

Online Marketing Stagiair

Wat je gaat doen

Online marketing, dat is toch lekker tweeten en af een toe een blogje schrijven? Nee. Maar dat weet jij ook wel. Bij ons ga je samen met de marketeer aan de slag met het complete inboundmarketingproces. Van contentcreatie tot social media-advertising en van lead nurturing tot SEO; elk onderdeel van moderne B2B-marketing komt langs. En mis je iets, dan kunnen we dat direct uitproberen. Het is fijn als je eigen ideëen inbrengt en deze kunt beargumenteren.

Naast de marketeer zal je vooral samenwerken met de sales- en projectteams en zit ook de rest van je 20 collega’s om je heen, waardoor je mee kunt denken met de hele organisatie. We zijn een jong en ambitieus bedrijf, wat niet alleen betekent dat we in 2017 ons lustrum vieren, maar ook dat we tussen het innoveren door weleens een biertje doen. Wat je nog meer moet weten:

  • In Utrecht
  • Parttime, aantal uren bespreekbaar
  • Ruime vergoeding

Over TrainTool

TrainTool innoveert soft skill training en toetsing met Smart Video Role Play. We zijn in 2012 van start gegaan, wonnen diverse vak- en ondernemersprijzen en blijven innoveren en groeien. In ons klantenbestand vind je de namen van universiteiten, overheden en corporates in Nederland en daarbuiten. Deze organisaties waarderen TrainTool vanwege het betrouwbare en continue inzicht in de vaardigheid van het personeel en de mogelijkheid om iedereen direct verder te ontwikkelen. In 2017 gaan we nog meer stappen zetten in de inzichten die we organisaties bieden door Soft Skill Analytics.

Via meer dan honderd klanten zijn er inmiddels vele tienduizenden medewerkers en studenten gebruiker van TrainTool. Er zijn generieke toetsen en programma's en in veel gevallen wordt maatwerk voor de klant geproduceerd. Met steeds meer inzicht, mogelijkheden en ervaringen in prettig samenwerken worden klantrelaties verdiept en uitgebreid: vrijwel alle klanten blijven klant.

Jouw profiel

Natuurlijk ga je ook artikelen en social media-berichten schrijven. Fijn dus als je met een pen overweg kunt. Maar ook een meer analytisch marketingoverzicht is gewenst: je vergelijkt CTRs, CPLs etc. Specifieke kennis van bijvoorbeeld SEO maakt je nog meer welkom. Fijn ook als je al aantoonbare ervaring hebt met dit soort dingen. Je bent waarschijnlijk aan je bachelor bezig, maar een master is ook top. Kortom:

  • Een universitaire studie in bedrijfskunde, marketing of communicatie
  • Schrijftalent
  • Analytisch vermogen
  • Uitstekende kennis Nederlands en Engels
  • Affiniteit met soft skills en training
  • Omgeving Utrecht

Geïnteresseerd?

Bekijk eerst even wat we nu aan marketing doen en stuur je mening, motivatie of ideeën met je cv of LinkedIn-profiel naar janhendrik.vervelde@traintool.com. Als we er blij van worden, nemen we contact met je op.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.