Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van New Heroes | 27-12-2016 | (0) reacties

Back-end developer @ NewHeroes

Back-end developer @ NewHeroes

New Heroes groeit nu al als gezonde Hollandse kool en is daarom op zoek naar een:

Back-end developer

Wat ga je doen?
Als New Hero Back -end developer ga je aan de slag met de doorontwikkeling van ons innovatieve platform. 
Je programmeert (onderdelen van) webapplicaties, zoals (mobiele) websites, API’s of andere digitale diensten. We ontwikkelen altijd op basis van de nieuwste .Net technieken, in combinatie met het toonaangevende Content Management Systeem, Umbraco. Als back-ender ben jij de spin in het web tussen sales, inhoudsdeskundigen, techniek en requirements. Kortom, een zeer brede en belangrijke functie binnen het New Heroes kernteam. Daarnaast ben jij een topper in de totstandkoming van nieuwe omgevingen en technische ontwerpen, waarbij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van een ontwikkelteam en vormt de motor achter de doorontwikkeling van het New Heroes platform.

Je werkt aan een Global platform, gebaseerd op het Umbraco CMS, dat gebruik maakt van innovatieve technologieën met zeer veel verschillende gebruikers. Je denkt net dat stapje verder om de meest briljante,  toegankelijke, performance gedreven en gebruiksvriendelijke oplossingen te creëren.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit? 
Jouw werkdag bij New Heroes is zeer uiteenlopend. Je houdt je bezig met de vertaling van nieuwe ideeën naar concrete technische oplossingen en doet onderzoek naar innovatieve technologieën en oplossingen die we kunnen inzetten om ons platform verder te verbeteren. Daarnaast houd je jezelf en het New Heroes team op de hoogte van alle ins en outs op ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Waar kom je terecht?
“If it is meant to be , it will be…”. 
Je komt te werken in een compact hecht kernteam, dat vastberaden is -
dé online specialist op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven-, de wereld te veroveren. Het enthousiasme spat er van af. De sfeer is die van een ‘sportkleedkamer’: informeel, je kan alles tegen elkaar zeggen, “bereid om in dienst van het team voor elkaar te werken. Strakke passes op elkaar te geven, over te spelen, elkaar de bal gunnen, samen scoren, samen de wedstrijd te winnen”. Maar je bent gewaarschuwd: we zijn een beetje prettig gestoord.

Wat neem je mee? 
What does it take to become a New Heroes  team member….. Naast je passie voor technologie en je ontzettende nieuwsgierigheid naar de nieuwste technologische ontwikkelingen, voldoe je aan het onderstaande profiel:

·         Je hebt HBO werk- en denk niveau, richting ICT/IT;
·         Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als back-end ontwikkelaar;
·         Je hebt uitgebreide, aantoonbare ervaring met CMS-implementaties, Umbraco is een must;
·         Je hebt kennis van TDD, REST, SQL Server en Continuous Integration;
·         Je bent een ster in de beheersing van C#, MVC, HTML5, JavaScript, CSS3 en web services;
·         Jij bent als geen ander op de hoogte van alle feitjes en ins en outs op ontwikkelingen binnen jouw   vakgebied en hierdoor de vraagbaak voor collega’s;
·         Jij bent enthousiast, zelfstandig, initiatiefrijk en vindt het leuk om je collegas en klanten verder te helpen;
·         Heel veel zin om bij New Heroes aan de slag te gaan, die de wereld van online leren op zijn kop gaat   zetten!

Wat bieden we jou? 
Je komt te werken in een supervet hecht kernteam. Humor en creativiteit is wel nodig om met het prettig gestoorde team te kunnen werken. Wij staan garant voor spannend en méér dan uitdagend werk (kan niet missen). Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid met ruimte voor experimenteren in een dynamische, creatieve, open en informele organisatie. Daarnaast bieden wij een passend salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Persoonlijke ontwikkeling = “king”. De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt minimaal 32 uur per week.

Hoe komen we met elkaar in contact?
Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatiebrief naaroffice@newheroes.com ter attentie van Office New Heroes, Vergeet niet te vermelden per wanneer je kan starten. Je hoort snel van ons of we je uitnodigen!
Voor extra informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer , 073- 844 99 10

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.