Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Bespeak | 19-07-2022 | (0) reacties

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die graag de eerste stappen wil zetten in de wereld van leermiddelen en examens. 

 

Over Bespeak 

Bij Bespeak geven we advies over onderwijs en opleiden. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen we onderwijsproducten voor verschillende branches en doelgroepen. Onze onderwijskundigen ontwikkelen de ene dag examenvragen voor kappers en schrijven de volgende dag een hoofdstuk voor dierenartsassistenten in opleiding of een inspiratiemagazine voor slagers. Dit doen we in samenwerking met inhoudsdeskundigen uit de branche. Als het ontwikkelwerk erop zit, ondersteunen we onze klanten en de eindgebruikers bij de implementatie, het beheer en het onderhoud van onze opleidingsproducten.  

 

Hoe ziet jouw stage eruit? 

Tijdens de masterstage werk je aan je eigen opdracht binnen een van onze onderwijskundige projecten. Afhankelijk van de projecten waarmee we op dat moment bezig zijn, krijg je een opdracht voor de ontwikkeling van (deel van) een offline of online opleidingsproduct, examens of een advies. Daarnaast geven we je graag een kijkje in de keuken bij onze andere projecten. We willen je een zo breed mogelijk beeld van het werk van een onderwijskundige en het werk van Bespeak geven. 

 

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar info@bespeak.nl met ‘Masterstage Onderwijskunde’ als onderwerp. 

 

Contactgegevens 

 

Adres: 

Bespeak 

Overijsselsestraat 3 

3812 PE Amersfoort 

www.bespeak.nl 

 

Contactgegevens: 

033 - 2100 150 

info@bespeak.nl 


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.