Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van TinQwise | 12-07-2016 | (0) reacties

TinQwise zoekt trainees

TinQwise zoekt trainees

Stel. Je krijgt een coach, een laptop en een mobiel van de zaak en je werkt op een swingend kantoor met alleen maar slimme en sociale collega’s. Dan wordt het opstarten van je droomcarrière wel heel gemakkelijk toch? Een droom? Nee hoor, bij ons komen dromen elke dag uit. En het goede nieuws is: we zoeken weer vijf trainees!

IQ en EQ

Wij? Wij zijn TinQwise en we maken online leeroplossingen die bijdragen aan IQ en EQ. Leeroplossingen die mensen, kortom, slimmer en socialer maken. We werken voor de meest uiteenlopende doelgroepen: van vuilnismannen tot luchtverkeersleiders en van chirurgen tot gastouders. Hier vind je wat voorbeelden van ons werk. Wij zijn intern georganiseerd in zelfstandige klantteams, de Studio (strategie, creatie en development) en Qbase (techniek). En voor alle teams zoeken we dus een nieuwe TinQer. Met IQ en EQ dus en een passie voor leren. Lijk jij op ons? Dan pas je dus bij ons! Kom dan vooral gauw kennismaken en start met die carrière waar je altijd al van droomde…

Hoe werkt het?

Een traineeship bij TinQwise houdt in dat je een jaar lang volop meedraait met projecten. Je duikt in de meest uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers en ontwikkelt samen met ervaren collega’s daar innovatieve online leeroplossingen voor. Zo’n leerzaam jaar staat hoe dan ook goed op je CV, maar kan er ook toe leiden dat je hier als junior aan de slag gaat. Dat bepaal je zelf.

Tijdens je traineeship krijg je opleidingen op het gebied van inhoudelijke kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast breng je je nieuw verworven vaardigheden meteen in de praktijk door met échte klanten aan échte producten te werken. Rond je je traineeship succesvol af? Dan groei je verder naar een junior specialistenfunctie want zoals gezegd komen dromen bij ons dagelijks uit...

Alles op een rijtje?

  • Je krijgt dus een traineeprogramma dat een jaar duurt
  • Slimme en sociale collega’s (waar je ook nog mee kan lachen)
  • Een dienstverband voor 40 uur per week
    • € 1.990 bruto per maand met reiskostenvergoeding & pensioenregeling
    • Een professionele én inspirerende werkomgeving met flexibele werktijden
    • Lekkere lunches aan lange tafels met zowel klanten als collega’s
    • Teamuitjes die je niet had willen missen
    • Een keur aan opleidingen binnen onze eigen TinQwise Academy (altijd goed voor je CV)
    • Werkervaring in projecten met echte klanten en echte producten
    • De juiste ingrediënten voor de start van een leuke en lange carrière dus
    • En ons kantoor wordt binnenkort verbouwd en dan is het nog gezelliger!
       

Iets meer over jou?

  • je bent recent afgestudeerd in bijvoorbeeld Onderwijskunde, Digitale Communicatie, Informatie & Communicatie, Interactieve Media, Media & Communicatie, Design For Interaction, Gamestudies, Industrieel Ontwerp, Nederlands, Pedagogiek, Journalistiek, Psychologie of (bedrijfskundige) Informatica.
  • je wilt uiteindelijk als junior starten met een baan als: Learning Specialist, Projectleider, Creatief óf je wilt een technische functie, zoals Service IT Consultant, Tooling Expert of Developer.
  • je bent in staat om projectmatig te werken en deadlines te halen.
  • je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift (en het liefst ook nog een paar programmeertalen als je in de Studio aan de slag wilt).
  • je bent een denkende doener of een doenende denker maar in ieder geval een aanpakker.
  • ‘teamplayer’ is your middle name.

Belangrijke feiten

Een eerste selectie vindt plaats op basis van je brief en CV. Wanneer je door bent naar de volgende ronde vragen we je om een opdracht voor te bereiden en te pitchen. Als je ook daarvoor slaagt volgt er een online assessment dat je thuis kan maken en daarna een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Op basis van dit gesprek maken we onze definitieve keuze. Zet dus meteen de volgende data in je agenda en let op: als je op deze dagen niet aanwezig kunt zijn, val je helaas meteen af. Ja, dat vinden wij ook vervelend maar het is niet anders. Dus. Op 26 juli presenteer je je opdracht. Op 9 of 10 augustus heb je je sollicitatiegesprek en op 19 september start je traineeship.

Waar wacht je nog op?

Stuur je CV en motivatie vóór 17 juli 2016 via de 'Solliciteer' button op www.tinqwise.nl. Als je vragen hebt, mail of bel vooral Geertje Lucassen (HRM) via geertje@tinqwise.nl of 035 538 56 56. Tot ziens hè..!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.