Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Bespeak | 20-10-2021 | (0) reacties

Technische projectcoördinator

Technische projectcoördinator

Ben jij een kei in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van online leermiddelen? Wil je jouw stempel drukken op de leermiddelen die we maken? Ben je klantgericht en samen met je collega’s in staat om projecten op te leveren binnen de afgesproken kaders en kwaliteitsnormen? Dan ben jij dé Bespeaker die wij zoeken! 

Wij zijn namelijk op zoek naar een collega met functionele en technische kennis die actief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van Bespeak.

Bespeakers?
Bespeakers, zoals we onszelf graag noemen, zijn echte (onderwijs)specialisten. We ontwikkelen innovatieve opleidings- en examenproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Wij gaan altijd de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende online of offline opleidingsproduct of examenproduct!

Wat is jouw rol?
Als technische projectcoördinator werk je aan onze online leermiddelen, zorg je voor optimalisatie en vernieuwing van en aansluiting op bestaande en nieuw te ontwikkelen platformen. Je bent medeverantwoordelijk voor de implementatie, (door)ontwikkeling en onderhoud van de online leermiddelen van onze klanten.

Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de vraag naar het functioneel ontwerp. Je levert de interne begroting en (tijds)planning op voor het voorstel aan een (potentiële) klant. Samen met je collega’s ontwikkel, beheer en onderhoud je de leeroplossingen en ben je het aanspreekpunt en de sparringpartner voor alles rondom techniek. Je weet vraagstukken en oplossingen op een heldere manier af te stemmen met klanten, gebruikers, collega’s en externe leveranciers. Je test en bewaakt de kwaliteit van onze producten en maakt verbetervoorstellen voor deze producten. Je hebt oog voor meerwerk en vindt grote, complexe projecten een uitdaging en bent in staat om deze binnen de afgesproken kaders te realiseren. Het doel is een eindproduct op te leveren en te onderhouden waar zowel de klant als wijzelf trots op zijn!

Wie zoeken wij?
Je hebt ruime ervaring met het omzetten van een goed idee tot een werkend product en weet goed de relatie te leggen tussen de vraag (analyse) en de mogelijke oplossingsrichting (functioneel ontwerp). Daarnaast vind je het een uitdaging om bugs/issues snel op te lossen in samenwerking met je collega’s en de externe leveranciers. Je kunt risico's snel signaleren en hier adequaat mee omgaan.

Je werkt graag in een bedrijf waarin je moet kunnen schakelen tussen de verschillende projecten en vragen die op je afkomen. Je neemt je verantwoordelijkheid, weet je werkzaamheden goed te organiseren, komt je afspraken na en levert de gevraagde kwaliteit. Samenwerking vind je vanzelfsprekend.

Idealiter heb je:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • meerdere jaren werkervaring met projectmatig werken;
  • verstand van online techniek: je weet wat er komt kijken bij een datamigratie en je weet wat ervoor nodig is om een online applicatie te maken;
  • kennis van bug-issuetrackers, zoals JIRA.

Wat bieden wij?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Gezamenlijke viermomenten en bedrijfsuitjes.
  • 182 vakantie uren en 112 ADV-uren op basis van 40 uur.
  • De kans om samen met je collega’s onze opleidingsproducten naar een hoger niveau te tillen.
  • Een inspirerende werkplek in de oude Prodentfabriek in Amersfoort. Een plek waar het voelt als thuiskomen! Maar ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Wil jij een échte Bespeaker worden?
Stuur dan je cv met motivatie naar kantoor@bespeak.nl. Willen we met jou in gesprek, dan bellen we je op. We vertellen je dan graag meer over de functie en willen je graag leren kennen. Tot snel!

Twijfel je of je ervaring of competenties aansluiten, voldoe je niet aan alle eisen, of is je cv nog niet af? Solliciteer dan toch of stuur ons een mailtje.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.