Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Bespeak | 15-07-2021 | (0) reacties

Word jij onze nieuwe collega Service & Support? (parttime)

Word jij onze nieuwe collega Service & Support? (parttime)

Schrijf jij service met hoofdletters? Vind je het leuk om continu te schakelen tussen allerlei verschillende vragen en problemen van allerlei verschillende klanten, je technisch inzicht te gebruiken en logisch na te denken om onze klanten snel te kunnen helpen? Lees dan direct verder!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste medewerker Service & Support.

Bespeakers?
Bespeakers, zoals we onszelf graag noemen, zijn echte onderwijsspecialisten. We ontwikkelen innovatieve opleidings- en examenproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Wij gaan altijd de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende online of offline opleidings- of examenproduct!

Support is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Als medewerker van onze afdeling Service & Support heb je, samen met je twee collega’s, de hele dag via telefoon, mail en chat contact met onze klanten. Als team zorgen jullie ervoor dat de afdeling altijd bezet is en dat klanten snel worden geholpen. Kom je er zelf niet uit, dan is er altijd nog een tweedelijns of derdelijns collega. Jij blijft daarbij de contactpersoon voor de klant en zorgt dat die klant snel de juiste reactie krijgt. Daarnaast dagen wij je uit om na te denken over het doorvoeren van verbeteringen waardoor klanten minder vragen hebben.

Wie zoeken wij?
Je kunt snel schakelen, blijft rustig onder hectische omstandigheden en bent in staat om je in te leven in de persoon die Service & Support benadert. Dat betekent dat je zowel kunt communiceren met bijvoorbeeld docenten en studenten als met bedrijfsleiders en slagers. Want ons klantenbestand is breed. Uiteraard ben je collegiaal en vind je samenwerking vanzelfsprekend.

We zoeken iemand voor 16 tot 20 uur per week, waarbij je in ieder geval beschikbaar bent gedurende de gehele woensdag en vrijdag. De overige uren worden op de maandag of donderdag ingevuld.

De werktijden voor deze functie liggen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Daarnaast beschik je over:

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ruime ervaring met meerdere internetapplicaties en met Office 365;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk;
  • Een duidelijke telefoonstem;
  • Een proactieve, oplossingsgerichte houding.

Wat bieden wij?

  • Veel afwisselende werkzaamheden in een leuk team;
  • Gezamenlijke viermomenten en bedrijfsuitjes;
  • 24 vakantiedagen en 14 ADV-dagen op basis van 40 uur;
  • Een bruto maandsalaris tussen €2.500 en €2.900 op basis van 40 uur;
  • De leukste werkplek van Amersfoort: de oude Prodentfabriek!

Wil jij een échte Bespeaker worden?
Stuur dan je cv met motivatie vóór 1 september 2021 naar kantoor@bespeak.nl. We laten dan snel iets van ons horen om verder kennis te maken. Heb je eerst nog vragen: bel dan 033-2100150 en vraag naar Anita of Samantha. Zij zijn bereikbaar tussen 9.00 uur en 16.00 uur.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.