Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Bespeak | 15-07-2021 | (0) reacties

Word jij onze nieuwe onderwijskundig ontwerper?

Word jij onze nieuwe onderwijskundig ontwerper?

Ben jij een kei in het ontwikkelen van online en offline leermiddelen? Wil jij als onderwijskundige jouw stempel drukken op de leermiddelen die we maken? Ben jij klantgericht en samen met je collega’s in staat om projecten op te leveren binnen de afgesproken kaders en kwaliteitsnormen? Dan ben jij dé Bespeaker die wij zoeken!

Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren onderwijskundig ontwerper die actief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van Bespeak.

Bespeakers?
Bespeakers, zoals we onszelf graag noemen, zijn echte onderwijsspecialisten. We ontwikkelen innovatieve opleidings- en examenproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie.
Wij gaan altijd de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende online of offline opleidingsproduct of examenproduct!

In de rol van onderwijskundig ontwerper is het jouw verantwoordelijkheid om de vertaling van het strategische concept naar een (didactisch) operationeel ontwerp te maken. Je levert de interne begroting en (tijds)planning op voor het voorstel aan een (potentiële) klant. Samen met je collega’s ontwikkel je leerteksten en examens en voorzie je deze van passende media. Al jouw (deel)projecten lever je met je projectteam op binnen de gestelde planning, scope en budget én conform de gewenste kwaliteitseisen. Je hebt oog voor meerwerk en vindt grote complexe projecten een uitdaging. Het doel is een eindproduct op te leveren waar zowel de klanten als wijzelf trots op zijn!

Wie zoeken wij?
Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van leermiddelen en draait je hand niet om voor het maken van een goed (didactisch) operationeel ontwerp. Je werkt graag in een dynamische projectorganisatie waarin de rollen en taken wisselend zijn per project.
Je neemt je verantwoordelijkheid, weet je werkzaamheden goed te organiseren, komt je afspraken na en levert de gevraagde kwaliteit. Uiteraard ben je collegiaal en vind je samenwerking vanzelfsprekend.

Daarnaast heb je:

  • Hbo of wo Onderwijskunde of Opleidingskunde;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) en bij voorkeur ook de Engelse taal;
  • Affiniteit met IT;
  • Ervaring met het mbo-werkveld is een pre.

Wat bieden wij?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • De kans om samen met je collega’s onze opleidingsproducten naar een hoger niveau te tillen;
  • Een inspirerende werkplek in de oude Prodentfabriek in Amersfoort. Een plek waar het voelt als thuiskomen!

Wil jij een échte Bespeaker worden? 
Stuur dan je cv met motivatie naar kantoor@bespeak.nl. Willen we met jou in gesprek, dan bellen we je op. We vertellen je dan graag meer over de functie en willen je graag leren kennen. Tot snel!


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.