Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van RMMBR | 22-12-2020 | (0) reacties

Learning specialist

Learning specialist

Join the team!

Heb jij zin om mee te bouwen aan het vetste digital learning agency van Nederland? Wij zoeken een gedreven Learning Specialist die ervaring heeft met het ontwikkelen en schrijven van scripts voor online en blended leeroplossingen.

Als Learning Specialist houd je van aanpakken en gesprekken voeren met inhoudsexperts van de klant (Subject Matter Experts). Op basis van deze input werk je uiteindelijk een strak en verzorgde outline en script uit, geheel in de stijl en toon van onze klanten. Je hebt oog voor de leerdoelen en zorgt ervoor dat deze behaald worden met een mix van online en offline werkvormen. Je werkt met nationale en internationale klanten en schrijft daarom in het Nederlands en in het Engels.

Ben jij een creatieve didactisch onderlegde tekstschrijver en heb je meer dan 2 jaar ervaring met het schrijven van inhoud voor digital learning? En heb je affiniteit met online media en innovatie? Kom dan ons team versterken en bouw mee aan een snelgroeiende onderneming.

Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan verder!

De werkzaamheden

We maken maatwerk leeroplossingen en inhoud, iedere opdracht is anders. Wel doorloop je in ieder project vergelijkbare stappen. Het begint met een voorstel, als Learning Expert ben je nauw betrokken in de offerte fase. Je schrijft en denkt mee aan de voorstellen, welk didactisch concept past goed bij de leervraag van de opdracht?

Als de opdracht binnen is ga je in een team aan de slag. Je werkt samen met designers, learning experts, projectmanagers en de inhoudsexperts van de klant aan het project. Je ontwerpt een heldere outline op basis van gesprekken, input documenten en een briefing. Hierin beschrijf je de leeroplossing op hoofdlijnen en geeft aan welke werkvormen je wil toepassen om het leerdoel te bereiken.

Wanneer de outline staat ga je aan de slag met het script. Je werkt alles in detail uit, alle teksten, scripts voor animatie of video en denkt mee welke visuals nodig zijn om de informatie helder over te brengen bij je doelgroep. Het eindproduct is een elearning of blended programma, dus ook offline interventies kunnen onderdeel zijn van jouw creatie.

Uiteindelijk komt alles samen in de leeroplossing. Je collega’s van het designteam zorgen voor de vormgeving en de techniek. De door jouw geschreven scripts komen nu tot leven in de leeroplossing die je test met de doelgroep.

Wat is vereist

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld onderwijskunde, communicatie of journalistiek
  • Minimaal 2 jaar schrijfervaring
  • Zelfstandig en overzichtelijk kunnen werken
  • Sterke sociale vaardigheden
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Nieuwsgierig, kritisch

Wij bieden…

  • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. pensioenregeling, uitgebreide lunch, reiskostenvergoeding, uitjes, etc.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen
  • Gezellige, ambitieuze en stimulerende collega’s
  • Work-hard & play-hard omgeving
  • Een fulltime arbeidscontract
  • Een kantoor pal naast het station mét voldoende parkeerplaats

Over RMMBR:

Bij RMMBR werken gepassioneerde en enthousiaste hands-on professionals. Bij ons heerst een informele en losse sfeer. Iets dat je direct merkt als je bij ons binnenloopt.

We hebben allemaal een andere achtergrond, maar met een gedeelde visie op innovatief leren. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat medewerkers ondersteund worden bij hun ontwikkeling en het leren. Waarbij RMMBR het project leidt en de doelen scherp in het vizier houdt, constructief en met gevoel. Continu op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Onze ervaring leert dat de connectie tussen mensen en organisaties de basis is voor oplossingen zonder houdbaarheidsdatum.

 

Welcome to our office! from RMMBR on Vimeo.

Interesse gewekt?

Mooi! Want we hebben je nodig. Solliciteer direct via hans@rmmbr.com t.a.v. Hans van Os. We zien je graag snel bij ons op kantoor aan de Hoogoorddreef 56a in Amsterdam.

Let op: Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.