Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Augeo Foundation | 17-02-2020 | (0) reacties

Creatieve e-learning ontwikkelaar

Creatieve e-learning ontwikkelaar

Vind jij het een uitdaging om aantrekkelijke leerproducten te ontwikkelen over moeilijke onderwerpen? En zoek jij een baan waarin je écht verschil kunt maken?

Augeo zoekt een creatieve e-learning ontwikkelaar. Iemand die met doeltreffende online scholing professionals kan ondersteunen om in actie te komen bij een vermoeden van kindermishandeling en huiselijk geweld.

 

Wie zijn wij?

Augeo Foundation wil dat kinderen met liefde en in veiligheid opgroeien. Met een team van ruim 20 collega’s versterken we professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om kindermishandeling en huiselijk geweld zo snel en doeltreffend mogelijk aan te pakken.

 

Ieder jaar volgen zo’n 60.000 (aankomend) professionals in m.n. zorg, onderwijs en kinderopvang scholing in onze online academie. Ze leren kindermishandeling herkennen, leren wat zij zelf kunnen doen voor een kind, en komen sneller in actie. We onderzoeken met 100 gemeenten wat het beste werkt bij de aanpak van kindermishandeling. Ook organiseren we snelle steun voor kinderen na huiselijk geweld en we hebben een Jongerentaskforce. Samen geven we kindermishandeling geen toekomst. Kijk op: www.augeo.nl.

 

Jouw uitdaging

Voor onze academie zijn we op zoek naar een ervaren e-learning ontwikkelaar. Je ontwikkelt zelfstandig volledige online cursussen in Lectora Publisher, en publiceert deze in Moodle. Daarnaast werk je aan de productie van andere online content in de vorm van bijvoorbeeld video’s, animaties, korte leermodules en testen, interactieve Pdf’s, apps etc.

Augeo houdt de online academie graag actueel en up-to-date, en streeft continue vernieuwing na. Je bent dus op de hoogte van actuele ontwikkelingen in (online) leren. Je bent creatief in het ontwerpen en ontwikkelen van online werkvormen en leerproducten die aansluiten bij hoe professionals willen leren. Je hebt affiniteit met de scholingsonderwerpen van Augeo, en bij voorkeur eerder scholing ontwikkeld over vergelijkbare onderwerpen.

Je werkt in een klein ontwikkelteam van onderwijskundigen en inhoudsdeskundigen.

Wat breng jij mee?

· Bij voorkeur WO-, minimaal Hbo-opleiding in bijv. Onderwijskunde, Opleidingskunde, Communicatie, Digitale Media of aanverwante studierichting

· Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie

· Ervaring met e-learning ontwikkeltools, bij voorkeur Lectora

· Creativiteit en aantoonbare vaardigheden in het kunnen bewerken van inhoud tot effectieve (online) leerinterventies;

· Goed kunnen aansluiten bij diverse doelgroepen en niveaus in het verwoorden en vormgeven van de leerinhoud;

· Een vlotte en foutloze schrijfstijl

· Kennis van (één van) de doelgroepen en/of thema’s van Augeo is een grote pré!

Wat bieden we?

· Een baan waarin jij een steentje bijdraagt voor kinderen die onveilig opgroeien

· Veel ruimte voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling

· Een gezellig team met betrokken collega’s en een informele werksfeer

· Een gunstig gelegen werkplek in Driebergen in een karakteristiek pand.

· Een heerlijk uitgebreide, gezamenlijke lunch

· Goede arbeidsvoorwaarden

· Je begint met een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar.

Solliciteren

Pas je in dit profiel, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je samen met ons inzetten voor kinderen met een onveilig thuis? Stuur dan vóór donderdag 5 maart je cv en motivatiebrief naar Lidy Boone via secretariaat@augeo.nl. Daar kun je ook terecht voor vragen over de vacature, maar je mag ons ook altijd even bellen op 0343 – 536040 (vraag naar Lidy, Leonard of Kim).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.