Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van TinQwise | 13-01-2020 | (0) reacties

Business Developer Newbies onboarding

Business Developer Newbies onboarding

Hilversum, fulltime (32-40 uur)

Krijg jij energie van nieuwe klanten werven? Hou je van mensen & tech? En ben je gedreven om van onboarding een succes te maken? Met veel vrijheid in een zelfsturend team? Dan zoeken we jou! Als Business Developer van Newbies bouw je ons nieuwe onboarding merk uit, blije klant voor blije klant.

Newbies. Happy onboarding.
Met Newbies spelen we in op de specifieke emoties die mensen ervaren als ze met een nieuwe baan beginnen. Het helpt nieuwe medewerkers zo snel mogelijk aan werkgeluk, een goede start en verbinding met collega’s. Succesvol onboarden doe je namelijk niet in je eentje, maar samen. Ons doel met Newbies? Een top 3 positie in de Europese markt.

Jouw werk
Komend jaar groeien we met Newbies van startup naar scale-up. We zoeken iemand die precies op dit moment op de trein wil springen. Je ziet en benut alle commerciële kansen en weet vraagstukken over onboarding & offboarding van klanten te vertalen naar concrete voorstellen. Vervolgens ontwikkel je samen met onze Newbies specialisten dé perfecte onboarding journey die naadloos aansluit bij de bedrijfsstrategie van de klant. En je maakt op basis van klantfeedback onze propositie & producten steeds beter.

Ons werk
Iedereen heeft het in zich om te groeien. Wij dagen mensen uit om de grenzen op te zoeken van didactiek, technologie en creatie. Wij maken vernieuwende leeroplossingen die het beste uit een groep halen. Meer informatie? Voorbeelden van wat we maken? Weten voor welke klanten we werken? Kijk vooral op www.tinqwise.nl.

Zelfsturend
Je gelooft net als wij in de kracht van teams. Als het team wint, win jij ook. Newbies is zelfsturend. Je bepaalt met het team zelf doelen én hoe je ze samen realiseert. Dat betekent zelf je roadmap bepalen, klanten begeleiden van start tot delivery & support, financiële verantwoordelijkheid én beloning, kortom ondernemerschap en teamspirit.

Jij bent/hebt

  • Het vermogen snel goede en leuke relaties te ontwikkelen
  • De kunst van het luisteren en doorvragen onder de knie
  • Degene die op de stip gaat staan en scoort
  • Niet bang om grote doelen stap voor stap te behalen
  • In staat om uit het enorme potentieel te beslissen wie je waarom én hoe benadert
  • Ervaring met (ed)tech & online marketing is wel handig
  • Een netwerk in HR is een dikke plus
  • HBO/Universitair opgeleid;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een sales functie waarin je succesvol new business hebt gedaan.

Wij zijn blij als we weer moeten groeien omdat jij het goed hebt gedaan. Je hebt een scherpe neus voor nieuwe kansen. Voor onze klanten en voor Newbies. Je weet onze droomklanten voor je te winnen en combineert commercieel denken met oprecht, inhoudelijk advies.

We zoeken specifiek naar een sociale superster. Je kan luisteren en doorvragen en houdt daarbij jouw doel in het vizier. Je bent altijd op zoek naar een win-win situatie, waarin zowel de klant als TinQwise blij is.

Wij bieden
  • een toffe plek in een snel groeiende business met klanten in en buiten Nederland
  • een kans om je reputatie te vestigen in een nog nieuwe markt
  • een tof team, kom pitchen en je zult zien dat het waar is 😊
  • een dienstverband voor 32 - 40 uur per week
  • een salarisindicatie van € 3.500 - € 4.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van hoe je mee wilt groeien
  • pensioenregeling
  • dat de praktische zaken in orde zijn: laptop van de zaak en telefoonvergoeding
  • flexibele werktijden. Dat kan betekenen dat je een dag thuiswerkt óf bij de klant op kantoor. Maar ook dat je in de ochtend de sportschool induikt en ’s avonds een uurtje langer werkt


Waar wacht je nog op?
Stuur je CV en een motivatie hoe jij Newbies wilt uitbouwen via deze link. Zien wij een match? Dan nodigen we je uit om je verhaal direct aan je nieuwe teamleden te pitchen. Zij beslissen tenslotte. En wat ons betreft: hoe sneller, hoe beter. Als je vragen hebt, mail of bel Elmer van Hooijdonk via elmer@tinqwise.nl of 035 538 56 56. Tot ziens hè..!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.