Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van e-Academy | 20-11-2019 | (0) reacties

E-learning consultant

E-learning consultant

Wil jij de e-commerce-sector verder helpen met meer digitaal toptalent? Heb je een passie voor learning & development? En heb je affiniteit met e-commerce en digitale innovatie? Solliciteer dan vandaag nog als e-learning consultant!

Thuiswinkel.org heeft in 2015 het actieprogramma e-Academy opgezet, met als doel om te zorgen voor meer digital toptalent voor haar achterban die bestaat uit online en omnichannel spelers in de retail, finance, en travel. Thuiswinkel e-Academy heeft in korte tijd veel bereikt, maar er is nog volop ruimte voor groei. We zoeken een bevlogen e-learning consultant die ons daarbij gaat helpen!

Wat moet je weten over de functie?

In deze functie maak je deel uit van het team e-Academy binnen Thuiswinkel.org. Je bouwt samen met je collega’s aan het e-Academy e-learning platform www.e-academy.org: hét e-learning platform voor de e-commerce sector. Daarmee lever je een bijdrage aan verbetering van ‘digital business skills’ van medewerkers van de leden van Thuiswinkel.org, webshops en omnichannel retailers.Je doelgroep zijn e-commerce specialisten met een paar jaar werkervaring op minimaal hbo niveau. Aan jou de uitdaging om deze mensen te inspireren en te helpen ontwikkelen! Een mooie spin off van het platform is dat de e-learning producten in toenemende mate ook worden ingezet binnen het hoger onderwijs in Nederland.

Daarmee draag je ook bij aan de ontwikkeling van nieuw digitaal talent.

Het e-commerce domein is breed, en de e-learnings dekken dan ook een breed scala aan onderwerpen af. Van online marketing, de customer journey, data analytics, machine learning, conversie optimalisatie, IT, cross border e-commerce tot en met e-commerce wet- en regelgeving. In overleg met onze achterban bepalen we de inhoudelijke ‘roadmap’. Die onderwerpen werken we vervolgens uit in samenwerking met diverse inhoudelijke topexperts uit de markt. Aangezien we in een dynamische, innovatieve sector opereren, is jaarlijkse actualisatie van de e-learnings van belang.

Wat ga je doen?

Binnen het e-Academy team ben je verantwoordelijk voor het van a tot z ontwikkelen van nieuwe e-learnings en toetsen op een grote diversiteit aan e-commerce onderwerpen. Daarnaast zorg je voor het jaarlijks actualiseren van bestaande e-learnings. Hierbij werk je nauw samen met inhoudelijke zwaargewichten uit de markt. In overleg met de experts kom je tot een e-learning ontwerp dat perfect aansluit bij de leerdoelstellingen. Vanzelfsprekend breng je hierbij jouw onderwijskundige expertise in. Je structureert de inhoud en schrijft krachtige leerteksten en -interacties. Je ontwikkelt de e-learning in Articulate Rise. Je begeleidt de video opnames van de inhoudsexperts, en zorgt in samenwerking met het marketingteam en externe leveranciers voor beeldmateriaal. Jouw kwaliteitslat ligt hoog: je bent pas tevreden als jouw doelgroep gemiddeld een 8 geeft.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in onderwijskundige richting
  • Enkele jaren relevante werkervaring als e-learning consultant, junioren worden ook uitgenodigd om te reageren
  • Ervaring met het ontwikkelen voor een hbo+ doelgroep
  • Plezier in het analyseren van grote hoeveelheden informatie over complexe (e-commerce gerelateerde) onderwerpen
  • Creativiteit in het bedenken van concepten en werkvormen
  • Overzicht tijdens het werken aan meerdere projecten
  • Goede projectmanagement skills, kunnen sturen op deadlines
  • Stevige sparring partner en adviseur voor de inhoudsexperts
  • Talent voor het schrijven van aansprekende teksten
  • Bekendheid met auteurstools als Articulate
  • Verantwoordelijkheid voor je werk binnen teamverband
  • Ondernemerschap in combinatie met een kwaliteitsgerichte instelling
  • Affiniteit met e-commerce en digitale innovatie
  • En je kunt je vinden in onze cultuurwaarden: Toekomstgericht, Lef, Energiek, Expertise, Flexibel en Toegankelijk.

Voldoe je aan bovenstaand profiel, heb je een steile leercurve, maar ben je nog startend op de arbeidsmarkt? Ook dan komen we graag met je in gespek!

Wat bieden wij?

  • Een enthousiast en zelfsturend team waarin samenwerken belangrijk is;
  • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door opleiding en congresbezoek;
  • De kans om een relevant netwerk in de e-commerce markt op te bouwen;
  • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Praktische informatie

  • Startdatum: Bij voorkeur zo snel mogelijk;
  • Aantal uur: 32-40 uur per week;
  • Soort dienstverband: tijdelijk bij aanvang, met streven naar een vaste aanstelling;
  • Standplaats: Ede.

De organisatie

Thuiswinkel.org heeft als doel het vertrouwen in online kopen te vergroten. Als uitgever van de webshopkeurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk helpen we zowel consumenten als bedrijven bij het kiezen van veilige webshops. We helpen onze leden verder met gratis juridisch advies, onderzoeken, ons netwerk en door kennisuitwisseling via het door Thuiswinkel.org opgerichte ShoppingTomorrow-platform. Ook behartigen we de belangen van de e-commercesector in Den Haag en Brussel. Daarnaast helpen wij door het leveren van handige tools voor de bedrijfsvoering. Via de Thuiswinkel e-Academy helpen we medewerkers van onze leden om betere vakmensen te worden.

Thuiswinkel.org werkt met zelfsturende teams, waarbij de verschillende teams autonoom werken, beslissingsbevoegd zijn en verantwoordelijkheid nemen voor de planning en uitvoering van de werkzaamheden. Iedere medewerker is ‘manager’ van zijn eigen rollen en draagt zelf de verantwoordelijkheid voor een goed resultaat. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit, initiatief en ondernemerschap. Op deze wijze kunnen we optimaal inspelen op de wensen van onze leden.

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met jouw cv en motivatie naar werken@thuiswinkel.org. 
Heb je vragen? Neem contact op via 0318-648 575. Je kunt vragen naar Ingrid van Voorst.
Let op: e-mails zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.