Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van E-learning Training | 17-11-2020 | (0) reacties

Learning Consultant

Learning Consultant

Hoe mensen het beste leren en ontwikkelen, dat is onze passie! Bij E-learning Training geloven we in de kracht van praktische (online) leeroplossingen. Samen met onze klant maken wij e-learning op maat die direct aansluit op de werkvloer. Zo divers als onze klanten zijn, zo is ook geen e-learning hetzelfde. We zijn en blijven hiervoor altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen Learning en Development.

 

“Ik vind het fijn om projectmatig samen te werken om zo samen tot resultaten te komen waar we trots op zijn.” – Iris

 

“Bij elk nieuw idee is de reactie van het team: Ja leuk, gaan we doen!” – Katja

 

Word jij net zo enthousiast van leren als wij? Kom je ons helpen groeien met jouw adviesvaardigheden en jouw creativiteit? Kortom, ben jij die ervaren Learning Consultant waar we naar op zoek zijn?

Wat ga je doen

  • Eerste gesprekken voeren met (potentiële) nieuwe klanten
  • Klantgesprekken vertalen naar offertes
  • Vertalen van opdracht/aanvraag naar didactische oplossingen
  • Schrijven van storyboards/inhoudelijke ontwerpen voor leeroplossingen
  • E-learning bouwen in Articulate Storyline
  • LMS inrichten, vormgeven, trainen
  • Project Management

Kortom, je ontwikkelt (blended) leeroplossingen van A tot Z, inclusief afbeeldingen, video’s, whiteboard animaties en audio. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze klant bij je terecht kan voor inspirerend advies.

Wie ben jij?

Jij deelt onze passie voor leren en bent zeer ervaren in het ontwerpen van leeroplossingen. Jij adviseert onze klanten vanuit je eigen authentieke overtuiging. Je kan goed werken met verschillende stakeholders en je zet je ervoor in om samen met hen de beste leeroplossing neer te zetten. Dankzij jouw inzet zullen je klanten leren als leuker ervaren en daar ga je voor!

Verder heb jij:

Een HBO/WO-opleiding Onderwijskunde, Opleidingskunde, Ontwikkelingspsychologie of een gelijkwaardige opleiding.

Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in projectmanagement en het ontwikkelen van leeroplossingen. Superfijn als je ook nog alles weet van: Storyline, Moodle, Lectora, Captivate, Photoshop ed.

Wat bieden wij?

Een jong en groeiend bedrijf met een open en informele cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief. We zijn een trots en bevlogen team van onderwijskundigen, een taal- en toetsdeskundige en bedrijfskundigen. Omdat we een klein team zijn kun je met jouw bijdrage echt het verschil maken aan het leveren van topkwaliteit leeroplossingen.

We werken veel samen en hechten veel waarde aan een goede sfeer in het team. We besteden regelmatig aandacht aan teambuilding en tussen het werken door doen we soms een kwartiertje yoga, vieren we samen onze successen en eens in de zoveel tijd organiseren we een spelletjesavond.

We bieden een marktconform salaris dat wordt aangevuld met een opleidingsbudget zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

 

Een dag bij E-learning Training

Als het team binnen is starten we de dag met een korte scrum van maximaal 10 minuten: waar ben je mee bezig en waar loop je tegenaan?

Katja ontwerpt vandaag het template voor de module ‘Hoe teel je tomaten in professionele kassen?’. Denise geeft een training aan een aantal medewerkers van de brandweerkazerne. Zij leert ze hoe je een e-learning bouwt in Articulate Storyline. Iris en Lotte gaan vandaag naar een nieuwe klant voor een kick-off meeting (Maar niet voordat ze eerst hun sneakers hebben omgewisseld voor pumps, natuurlijk!). Hayet doet een review van een inhoudelijk ontwerp voor de module ‘Hoe vervoer je kunst?’. Annemarie sluit af met een maandelijkse 1-1 met Lotte.

 

SHOW YOUR SKILLS!

Word je enthousiast van het bovenstaande? We horen graag van je! Stuur een creatieve motivatie passend bij de functie naar annemarie@elearningtraining.nl.

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit:

Je start met een kennismakingsgesprek met eigenaresse Annemarie. In het gesprek is er ruimte om iets te laten zien waar je trots op bent. Denk hierbij aan een presentatie, portfolio of een resultaat.
Zijn jullie beiden enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek met één of meerdere teamleden en een assessment. Tenslotte volgt een arbeidsvoorwaarden gesprek.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.