Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van The Competence Group | 14-11-2017 | (0) reacties

Educatief projectleider/ontwikkelaar

Educatief projectleider/ontwikkelaar In deze functie zet je alle opleidingswensen van de klant op een rijtje. Je kruipt in de huid van de potentiële cursist en vertaalt de klantwens in concrete voorstellen, acties en uitingen. Je gaat projectmatig aan de slag in teams met wisselende samenstellingen (designers, consultants en praktijkdeskundigen) en je pakt graag en regelmatig de rol van projectleider. Het resultaat: passend, educatief materiaal die de verwachting van de klant overtreft en hem helpt zijn doelen succesvol te behalen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

● Het structureren en analyseren van grote hoeveelheden (klant)informatie;
● Het vertalen van informatie naar didactische concepten, content en leerlijnen;
● Het mede-ontwikkelen van educatief materiaal en deze verder inzichtelijk maken;
● Het beheersen van de projectvoortgang en projectomstandigheden;
● Het vertalen van ontwikkelingen binnen je vakgebied naar onze bestaande en toekomstige oplossingen.

Profiel kandidaat

● Een afgeronde opleiding Onderwijskunde of Opleidingskunde;
● Meerdere jaren relevante werkervaring;
● Analytisch vermogen, creatieve kracht en flexibiliteit;
● Onderscheidende educatieve oplossingen;
● Gevoel voor communicatie, samenwerking en timemanagement;
● Een ondernemende houding en een kwaliteitsgerichte instelling.

Binnen de gezondheidszorg zijn wij een van de grootste leveranciers van digitale leeroplossingen. Heb je affiniteit met deze sector, dan is dat zeker een pre.

Hiermee hopen wij jou te verleiden

● Een aantrekkelijk salaris ● Flexibele werktijden en/of thuiswerken ● 25 vakantiedagen ● Vakantietoeslagen, studiekosten- en woon-werkverkeer regelingen, overwerktoeslagen en onkostenvergoedingen ● Een collectieve pensioenverzekering en tegemoetkoming in de ziektekosten ● Een voetbaltafel, gezellige BBQ’s en voor de liefhebber: een kantoor direct naast McDonald’s IJsselstein ● Een open en informele werksfeer waarin humor en collegialiteit hoog in het vaandel staan!

Reageren

Wij vinden het belangrijk om de allerbeste match te maken, daarom kent deze procedure geen sluitingstermijn. De vacature blijft zichtbaar op onze website totdat wij een goede kandidaat hebben gevonden. Je kan dus reageren zolang de vacature online staat. E-mail je CV en motivatie naar Natasja Wierstra-Houwers (Office Manager) via joinus@competence.biz. Neem voor vragen over deze vacature gerust contact met Natasja op via (030) 256 56 25. Let op: acquisitie wordt niet op prijs gesteld!


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.