Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van PlusPort | 06-04-2017 | (0) reacties

Mederwerker customersupport bij PlusPort

Mederwerker customersupport bij PlusPort

Ben jij onze nieuwe medewerker Customersupport? PlusPort groeit hard en wij zoeken versterking!

Over jou en PlusPort

PlusPort is een snelgroeiend, succesvol en informeel bedrijf in Scheveningen. Wij ontwikkelen en beheren het meest succesvolle Nederlandse Academy HR en e-learning systeem voor grote nationale internationale opdrachtgevers. Daarnaast levert PlusPort RMS (risicomanagement) software aan tal van bedrijven. Naast softwareleverancier en -ontwikkelaar heeft PlusPort een groot direct portfolio waar cursisten zich in kunnen schrijven voor allerlei veiligheidstrainingen. Hierin zijn wij een grote speler met ongeveer 13.000-15.000 kandidaten per jaar voor Nederlandse bedrijven en bedrijven in Europa. Naast ons veiligheidstrainingenportfolio ontwikkelt het Mediateam van PlusPort vele maatwerktrainingen. PlusPort heeft een jonge en zeer gedreven cultuur waar ‘CAN DO’ met hoofdletters wordt geschreven. Klantgericht, informeel en teamresultaat zijn de andere kernwoorden. Wij willen jou graag uitdagen tot het uiterste.

Over jouw functie

Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid jouw eigenschappen? Kun jij ‘multitasken’ en heb jij affiniteit met het werken met applicaties? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als medewerker Customer Support heb je de hele dag contact met onze klanten en leveranciers uit binnen- en buitenland. Je vervult de belangrijke rol om cursisten die bij ons inschrijven voor een training te helpen, onze vaste klanten te woord te staan en support te leveren aan academy klanten. Je zorgt voor een goede samenwerking met onze partners, vaste klanten en leveranciers van examens en praktijkdagen. Je bent een echte regelaar, toont initiatief, denkt door en denkt mee met de klant en met PlusPort.  De functie is veelzijdig en verantwoordelijk. Als medewerker Customer Support vervul je ook de taken van Office Management en ben je geschikt voor de taken van Sales Support. Je volgt werkprocessen, maar kan ook zelfstandig taken uitvoeren en overleggen met de klant. Daar waar van toepassing  maak je zelf afspraken.

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Goede kennis van MS Office en algemeen inzicht in automatisering, je werkt heel nauwkeurig
  • Inzicht in internet en toepassingen van het internet
  • Vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal, liefst ook de Franse taal
  • Sociaal vaardig, ondernemend en representatief voor de organisatie
  • Hulpvaardig intern en extern
  • Meedenken binnen het team
  • Sociaal vaardig en ondernemend: je bent een leuke collega!

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn dus bij je taken inbegrepen. Jij bepaalt zelf je eigen groei!

Je hebt geleidende werktijden tussen 08.00 en 18.00 uur die in samenwerking met je collega van Customersupport worden afgestemd.

Wij zorgen voor een passend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen bij een gezond en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen bij je takenpakket!

Ga jij onze uitdaging aan?

Voel jij er wat voor om onze uitdaging aan te gaan? Vul dan het formulier op deze site in of stuur een mailtje met je motivatie naar customersupport@plusport.com


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.