Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-07-2016 | Article Rating | (0) reacties

NRTO-keurmerk voor UNI-Learning

NRTO-keurmerk voor UNI-Learning

E-learningaanbieder UNI-learning ontvangen op 7 juli 2016 als een van de 3 eerste private opleiders het NRTO-keurmerk. Het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. De andere twee gecertificeerde opleiders zijn IPV Training & Advies en Language Institute Regina Coeli.

Met het NRTO-keurmerk kunnen aanbieders aantonen dat zij voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Alle leden van de NRTO moeten voor het eind van 2016 voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk.

Het NRTO-keurmerk wil in de opleidingenmarkt fungeren als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

De NRTO is van mening dat de Nederlandse arbeidsmarkt behoefte heeft aan een kwalitatief goed onderwijs-, trainings-, EVC-, en examenaanbod. Daarom heeft de NRTO samen met zijn leden en in afstemming met zijn stakeholders het NRTO-keurmerk ontwikkeld. Het NRTO-keurmerk geeft de kwaliteit van het private onderwijsaanbod een impuls en vergroot de transparantie op de opleidingenmarkt.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.