Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-06-2016 | Article Rating | (0) reacties

227 Learning nieuw in recruitment en training

227 Learning nieuw in recruitment en training

‘In 2020 zou 20 procent van de 25- tot 65-jarigen in Nederland moeten deelnemen aan een opleiding of cursus,’ meldt het CBS in de Sociaaleconomische trends, 2016. In een toekomst waarin iemand meerdere functies op de arbeidsmarkt vervult, moeten burgers goed zijn opgeleid en hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. Met deze aanbeveling van het CBS in het achterhoofd, richt werving & selectiebureau 227 Media een gespecialiseerde business unit op: 227 Learning. Vanuit de gedachte dat leren een van de belangrijkste onderscheidende activiteiten voor de toekomst zal zijn.

227 Learning verbindt professionals en opdrachtgevers in de markt voor learning & development. Het team – onder leiding van Sanne de Kemp - bemiddelt voor hogere en middel management vacatures, voor zowel vast dienstverband als voor interim opdrachten.

Stef Löhr, partner bij 227 Media: “Het vinden van de juiste talenten wordt steeds complexer. Innoverende organisaties zoeken naar Learning & Development-professionals met een brede achtergrond en een specialisatie die nauw moeten samenwerken met andere disciplines. Verder zien we door de toenemende digitalisering niet alleen het leergedrag veranderen, maar ook de eisen die aan leermiddelen worden gesteld. De sterk groeiende vraag naar mensen die op het snijvlak van content, business, didactiek en technologie opereren, is voor ons aanleiding om 227 Learning op te richten.”


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.