Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van aNewSpring | 16-06-2016 | Article Rating | (0) reacties

LPI-accreditatie voor aNewSpring

LPI-accreditatie voor aNewSpring

The Learning & Performance Institute (LPI) is verheugd aan te kondigen dat na de audit, het Rotterdamse technologie bedrijf A New Spring B.V., de accreditatie in ontvangst mag nemen en zij de hoogste score waartegen andere L&D-technologie organisaties worden gemeten, hebben mogen bereiken.

Een LPI-accreditatie is wereldwijd erkend als keurmerk voor aanbieders van leerproducten, -technologieën en –diensten. "Zowel leveranciers als learning&development afdelingen komen voor dit keurmerk in aanmerking. Het keurmerk staat voor hoogstaande kwaliteit, klanttevredenheid, integriteit, operationele effectiviteit en de gedrevenheid om continue te verbeteren. De LPI heeft duizenden organisaties geaccrediteerd en A New Spring voegt zich bij een groeiend aantal organisaties in Nederland. 

Henriette Kloots, LPI Business Partner voor de Benelux zegt: " A New Spring's learning platform wordt steeds beter en het is aan te passen aan de behoeften van de lerende. Nu A New Spring formeel geaccrediteerd is door de LPI laten ze zien dat ze bij de top van de ontwikkelingen binnen het vakgebied behoren en een grote ambitie voor internationale groei in de toekomst hebben. Werken met de LPI zal A New Spring helpen de diensten voortdurend te verbeteren.

Brant Seethaler, Commercial Director van A New Spring zegt: " A New Spring helpt organisaties meer impact van leren te leveren door middel van het gebruik van technologie. We zijn blij om de LPI accreditatie, wiens doel het is de verdere ontwikkeling van de L&D-industrie te verbeteren, in ontvangst te mogen nemen. Wij hopen aan dit internationale netwerk van collega's, een bijdrage te kunnen leveren met onze innovatieve ideeën, om zo de missie van de LPI te bevorderen." 

Edmund Monk, Managing Director van de Learning and Performance Institute zegt: "We zijn verheugd om opnieuw een Nederlands bedrijf van harte welkom te heten binnen de LPI community van geaccrediteerde organisaties. Dit is een wereldwijd programma dat de beste organisaties erkent en bevordert in hun vakgebied. Bij A New Spring kan men zich nu richten op de voortzetting van hun uitstekende prestaties en trots zijn op deze prestatie." 

Over PinkCoat: 
Learning & development advies is onze core business. In een wereld van snelle en vooral continue verandering is het belangrijker dan ooit om kwaliteit in het oog te houden. Als PinkCoat vinden we het belangrijk dat we de Learning & Development professie helpen met het bereiken en behouden van een hoge kwaliteit, juist omdat de wereld zo snel verandert. Dit nieuwsbericht is een persbericht van Training Press Releases.

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn? 
Neem dan contact met ons op, we horen graag van je!

☎ 010-2447460
@  info@anewspring.nl
💻  http://www.anewspring.nl

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.