Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 10-06-2016 | Article Rating | (0) reacties

Synechron opent Innovation Centre in Amsterdam

Synechron opent Innovation Centre in Amsterdam

Consultancy- en technologie dienstverlener Synechron heeft onlangs een digital innovation centre geopend in Londen. De komende maanden zullen centra geopend worden in ondermeer Amsterdam. In de innovatiecentra kunnen financiële dienstverleners zich vertrouwd maken met nieuwe technologie-gedreven innovaties, waaronder gamification.

Met meer dan 6.000 werknemers in 16 kantoren wereldwijd is Synechron Business Solutions een van de grotere zakelijke dienstverleners ter wereld die zich richt op het financial services segment. Om klanten die willen investeren in digitale transformatie kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen, introduceerde Synechron in 2015 het Synechron Digital Innovation Centre (SDIC). Het eerste werd geopend in Dubai.

Bron: consultancy.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.