Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Coursepath | 31-08-2015 | Article Rating | (0) reacties

Coursepath demo micro-learning

Coursepath demo micro-learning

Hoe maak ik onboarding zo efficiënt mogelijk? Wat motiveert partners om product updates regelmatig bij te houden? Een moderne online training platform ondersteunt u bij het trainen van klanten, medewerkers en partners, effectief en eenvoudig. Wij laten u dit graag zien!

Komt u ook naar de internationale beurs Zukunft Personal van 15 tot 17 september in Keulen. Hier vindt u naast ontwikkelingen in de HR-sector tips voor een succesvolle online training en natuurlijk informatie over nieuwe features in Coursepath.

Win één jaar gratis gebruik van Coursepath!

Naast informatie en productdemo’s kunt u op onze stand ook deelnemen aan een mooie prijs. U maakt kans op één jaar gratis Coursepath – onbeperkt aantal deelnemers, onbeperkte opslagruimte, certificering, reporting en alles wat erbij behoort. U vindt ons in hal 2.2 op standnummer P.11, direct naast het „Forum E-Learning“.

Kom naar onze presentatie over Micro-learning voor bedrijven!

Micro-learning is een moderne manier van online training waarbij u gebruik maakt van korte „bite-sized“ stukjes leermateriaal. Gebruikers hebben hiermee de mogelijkheid om informatie snel en effectief op te nemen, altijd en overal. De Coursepath presentatie over micro-learning laat de voordelen voor bedrijven zien. Op dinsdag, 15 september vanaf 16.45 uur op het podium van het Forum E-Learning. U bent van harte welkom!

Gratis toegang!

Heeft u nog geen ticket? Geen enkel probleem! Stuur uw naam, bedrijf en e-mailadres en wij sturen u een gratis toegangscode voor een dagkaart op. Let op: Het aantal beschikbare tickets is beperkt!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.