Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-08-2015 | Article Rating | (0) reacties

Zomerlezen: Hoger onderwijs 1

Zomerlezen: Hoger onderwijs 1

De redactie van e-Learning.nl neemt de komkommertijd te baat om achterstallig leesvoer weg te werken. De komende periode vinden onze lezers in de rubriek nieuws bijdragen die het afgelopen half jaar de site niet hebben gehaald. Veelal gaat het om wat langere, meestal Engelstalige bijdragen.

In de overige rubrieken op de homepage blijven wij u voorzien van actuele bijdragen.

Na een serie over MOOC’s nu de blik verder op het hoger onderwijs. Een aantal achtergrondartikelen om de zomeravonden mee door te komen.

 

Vandaag deel 1: Internet Economics: Scale and Online Higher Education.

Samenvatting: “The challenge of scale in higher education is not merely technological – it’s organizational and social, as well. While achieving scale is fundamental to most enterprises, it can be deleterious in higher education. Increasing access and reducing price can actually hamper an institution’s value in the marketplace.  Value is based, in part, on maximizing exclusivity: an institution’s reputation typically increases when it admits fewer applicants than competing institutions.”



Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.