Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 16-04-2014 | Article Rating | (0) reacties

Leersafari Next Learning

Leersafari Next Learning Tijdens het Next Learning Event van 16 april was er voor het eerst een 'Leersafari'. Een experiment waarbij 10 deelnemers op een DIY-manier het Event meemaakten.

Hans de Zwart, Ank Dierckx en Marcel de Leeuwe - redacteur van e-learning.nl - hadden deze alternatieve manier van beleven opgezet volgens het principe van zelfgeorganiseerd leren Tien deelnemers hebben een hele dag erg intensief aan dit programma van het Event deelgenomen, wat erg veel heeft opgeleverd.

De dagen na het Next Learniung Event komen er materialen en reflectieblogposts online. U kunt ook een kijkje nemen op de site: www.leersafari.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.