Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Harm Weistra (hoofdredacteur) | 08-04-2014 | Article Rating | (0) reacties

GGNet sluit zich aan bij GGZ Ecademy

GGNet sluit zich aan bij GGZ Ecademy

De Gelderse ggz-aanbieder GGNet heeft zich aangesloten bij GGZ Ecademy, een samenwerkingsverband van GGZ-instellingen op het gebied van e-learning. De GGZ Ecademy wil kennis en vaardigheden in de GGZ borgen en vergroten.


GGZ Ecademy is een initiatief van en voor GGZ -instellingen die samen e-learning ontwikkelen voor zorgprofessionals. De GGZ Ecademy begon in 2011 met 12 organisaties en is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van ruim dertig zorginstellingen.


GGNet biedt vanuit zo’n 60 locaties in Gelderland alle soorten psychische hulp, van preventieve cursussen tot langere therapievormen. GGNet heeft ruim 2400 medewerkers in dienst en werkt met ruim 400 vrijwilligers.

Voor GGNet is de aansluiting bij het e-learning netwerk erg belangrijk. “In een snel veranderende omgeving is leren en ontwikkelen van groot belang, zowel voor de vitaliteit van de organisatie als die van de medewerkers” zegt Saskia Capello, manager bestuursbureau van GGNet.


Bron: Skipr


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.