Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 15-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

Hogeschool Rotterdam kiest e-learning-modules Zorg Leren

Hogeschool Rotterdam kiest e-learning-modules Zorg Leren Het Instituut voor Gezondheidszorg van Hogeschool Rotterdam voorziet haar studenten van de opleiding Medische Hulpverlening van een groot aantal e-learning-modules. Deze zijn ontwikkeld door het landelijke e-learning-netwerk Zorg Leren. Studenten kunnen voor een aantal onderdelen binnen de opleiding leren in een online-portaal. Het beheer van deze omgeving wordt verzorgd door The Competence Group (TCG).

Persoonlijke opleiding
Olivier Hessels, business consultant TCG: “Hogeschool Rotterdam heeft ons gevraagd de portaalinrichting te verzorgen zodat opleidingsprocessen maximaal worden ondersteund. Daarnaast kiest Hogeschool Rotterdam als eerste voor onze nieuwe SMART Learning formule voor de inzet van opleidingstechnologie: het beheer, de techniek en de administratieve ondersteuning van het portaal is volledig aan TCG uitbesteed.” Via diverse rapportages vanuit het portaal wordt de hogeschool geïnformeerd over alle leeractiviteiten van de student. “Zo maken wij het gebruik van alle e-learning-opleidingen inzichtelijk, inclusief behaalde toetsresultaten. Dat levert de hogeschool de benodigde managementinformatie op.”

Hogeschool Rotterdam is een toonaangevend kennisinstituut voor hoger beroepsonderwijs waar ruim 30.000 studenten en 3.000 medewerkers aan hun carrière werken.

Meer informatie

Neem contact op met Paul Klinkert, Manager Marketing bij The Competence Group, telefoon (030) 256 56 25.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.