Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-04-2002 | Article Rating | (0) reacties

Ewycksgroep mede-eigenaar van Bright Alley.

Bright Alley heeft er een groot-aandeelhouder bij: de Ewycksgroep, een combinatie van 20 bedrijven (met in totaal 1100 medewerkers) die onze dienstverlening in tal van opzichten aanvullen en ondersteunen. Dit betekent geenszins dat NOB de band met Bright Alley verbreekt. Integendeel. NOB houdt een fors belang in ons bedrijf, bovendien werken we momenteel meer dan ooit samen met de verschillende NOB-dochters, zoals NOB Innovatie en NOB Mobile. Kortom, dankzij de verbinding met de Ewycksgroep hebben we u nóg meer te bieden.


Binnen de Ewycksgroep bevinden zich diverse organisaties en bedrijven van naam, die Bright Alley op tal van vlakken kunnen bijstaan en versterken. Zo is er, bijvoorbeeld, de Conclusion Group, met daarin Conclusion Communication, een gerenommeerd marketing- en communicatieadviesbureau dat de brug slaat tussen ICT, marketing en communicatie.

Andere interessante partners in het nieuwe netwerk van Bright Alley zijn Triple Deal, dat gespecialiseerd is in beveiliging van internettransacties, en Parité, een adviesorganisatie die ons de nodige ICT-expertise te bieden heeft. Ook kunnen wij voortaan gebruik maken van de diensten van Dotorion, specialist in geavanceerde applicaties voor mobiele telefonie.

Het zal duidelijk zijn, de verbintenis van Bright Alley, of eigenlijk NOB, met de Ewycksgroep biedt ons veel voordelen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.