Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-03-2002 | Article Rating | (0) reacties

NETg, Wave en Course Technology leveren gefuseerd de volgende generatie blended learning-oplossingen

Londen, 26 februari 2002 – Thomson Learning, met een omzet van ruim $2 miljard dollar de grootste wereldwijde leverancier van zakelijke leeroplossingen en onderdeel van The Thomson Corporation, kondigt aan dat NETg, Wave en Course Technology zijn gefuseerd tot een nieuw bedrijfsonderdeel binnen Thomson Learning. De nieuwe organisatie beantwoordt de vraag uit de markt om leervormen te integreren om zo meetbare zakelijke resultaten te boeken. Hiertoe biedt de nieuwe organisatie een complete reeks complementaire, geïntegreerde leeroplossingen, waaronder e-Learning producten, hulpmiddelen en services, IT-certificerings-oplossingen, boeken, materiaal voor instructeurs en docenten en online teksten (e-Books). De nieuwe organisatie kan nu content aanbieden voor zakelijke en professionele ontwikkeling en technische IT- en destopvaardigheden.

“De verschillende en noodzakelijke behoeften binnen de zakelijke opleidingsmarkt ontwikkelen zich steeds verder. We hebben de unieke positie om onze klanten brede en verdiepte mogelijkheden te kunnen bieden, die gebaseerd zijn op superieure merkproducten”, zegt Alex Brnilovich, president en CEO van Thomson Learning.
“We hebben opnieuw een grote stap voorwaarts gemaakt en leveren nu bedrijfsbrede oplossingen voor onze zakelijke klanten door de integratie van NETg, Wave en Course Technology.”

De nieuwe Thomson Learning entiteit zal ook producten en services van de drie voormalige bedrijven integreren, deze uitbreiden en verbeteren. Zo dient de IT-certificering Boot Camps van Wave als aanvulling op NETg`s geavanceerde e-Learning technologie en op tekstmateriaal van Course Technology. De drie bedrijven zullen gezamenlijk een eenduidige set instructies ontwikkelen.

Cushing Anderson, Senior Analist bij IDC, reageert: “De aanpak van Thomson met betrekking tot blended learning wordt ondersteund door vele opties en services om dit toegankelijk te maken voor elke individuele cursist. Het is precies wat bedrijven vandaag en in de toekomst zullen eisen. Met deze nieuwe organisatie heeft Thomson de kwaliteit voor klantenservice verhoogd.
De nieuw gevormde organisatie zal de markt voor IT- en bedrijfsopleidingen bedienen met een blended learning-oplossing met meetbare verbeteringen in on-the-job prestatie. Thomson Learning wordt ondersteund door de meest brede reeks producten en -services in de wereldwijde training- en opleidingsindustrie, waaronder
- 4.800 learning centra;
- 24 miljoen boeken;
- 12.000 periodieken;
- en 7.000 IT- en 600 zakelijke en professionele skills producten in 21 talen.

De samengevoegde ontwikkeling van de NETg, Wave en Course Technology blended oplossing is uniek. Het is niet te vergelijken met de verschillende gebundelde content die door concurrenten wordt aangeboden, waarbij de content afhankelijk is van de geleverde vorm. De Thomson Learning aanpak maakt het voor organisaties of opleidingsbedrijven mogelijk om of een klassikale- of een e-Learning-oplossing te kiezen met exact dezelfde trainingsdoelen. Hierdoor kunnen bedrijven er zeker van zijn, dat – hoewel de training in verschillende vormen is geleverd – de leerervaringen altijd consistent zullen zijn.

“Door de integratie van deze drie bedrijven, zijn we nu de grootste leverancier in resultaat-georiënteerd leren waaronder een uitgebreide resource bibliotheek. Die is nodig voor de ontwikkeling en het gebruik van content, distributie, technologie en services die bedrijven nodig hebben om hun organisatie meer kracht te geven en een echte return-on-investment te kunnen verwezenlijken”, zegt Joe Dougherty, president en CEO van de NETg, Wave en Course Technologie entiteit. “Door deze integratie hebben we een krachtigere positie om met onze klanten als partner de beste oplossingen voor hun behoeften te zoeken en te vinden.”

Over Thomson Corporation, NETg, Wave en Course Technology
De Thomson Corporation is de wereldwijde marktleider op het gebied van geïntegreerde informatieoplossingen voor bedrijven, het onderwijs en professionele gebruikers. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer 6 miljard US dollars. Haar opleidingsmogelijkheden komen tegemoet aan de eisen van individuele gebruikers, onderwijsinstituten en bedrijven met producten en services voor zowel traditionele als on line leren. NETg, Wave en Course Technology zijn gefuseerd tot één nieuw bedrijfsonderdeel binnen Thomson Learning. NETg (www.netg.com) is een wereldwijde e-Learning marktleider met een volledige reeks on line leermogelijkheden, waaronder internet services en innovatieve interactieve content met meer dan 75.000 learning objects. Wave Technologies (www.wavetech.com) is marktleider in opleidingsproducten en services die professionele certificering ondersteunen. Het bedrijf biedt haar producten en services aan via instructeurgeleide cursussen, seminars, producten in verschillende mediavormen en via het internet. Course Technology (www.course.com) is wereldmarktleider op het gebied van computereducatie en biedt meer dan 1.600 papieren en innovatieve technologie-gebaseerde producten voor bedrijven en trainingsinstituten.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.