Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Genomineerde opleiders Computable Awards 2017

Genomineerde opleiders Computable Awards 2017

ICT-vakblad Computable heeft bekendgemaakt welke ict-opleiders zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om de volgende 10 opleiders: Amsterdam School of Data Science, Capgemini Academy, ICT Lab Utrecht, Instruqt, IT Academy Noord-Nederland, JADS, MyCademy, Open Universiteit, Prowareness en Young Brainport Summer School. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt.

MyCademy is als enige van de genomineerden een 100% online platform dat e-learning combineert met een community, een kennisbank, performance support voor dagelijkse ondersteuning, oefenexamens, kennismanagement-tools en vraag- en antwoordmogelijkheden met peers. Aan veel trainingen en examens zijn officiële certificaten verbonden.

Bron: Computable


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van aNewSpring 13-06-2017

Op zoek naar de e-kroket voor betere online leerprestaties

E-learning of online leren wint al jaren gestaag aan populariteit. Dit ten koste van de meer traditionele klassikale training. Naast de vele voordelen brengt deze beweging ook nadelen met zich mee. Het belangrijkste nadeel is dat een van de meest populaire snacks aan terrein verliest. De oer-Hollandse kroket vormt al jaren één van de meest cruciale onderdelen van een geslaagde opleiding of training. Is een er digitale variant te vinden van de kroket die hetzelfde positieve effect kan hebben maar dan binnen e-learning programma’s?