Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

'Geen ontkomen aan levenslang leren'

'Geen ontkomen aan levenslang leren'

Levenslang leren is een gegeven en online leren speelt daarin een belangrijke rol. Marion Debruyne schrijft in haar column op de Belgische site van De Tijd dat bij telecomreus AT&T werknemers de boodschap krijgen dat wie wekelijks geen 5 tot 10 uur investeert in online leren, heel snel overbodig dreigt te worden.

Als de wereld zo snel verandert, wat betekent dit dan voor de vakken die binnen het onderwijs worden gegeven? Debruyne heeft er een duidelijk mening over. Lees haar column op De Tijd.

Bron: De Tijd

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van aNewSpring 13-06-2017

Op zoek naar de e-kroket voor betere online leerprestaties

E-learning of online leren wint al jaren gestaag aan populariteit. Dit ten koste van de meer traditionele klassikale training. Naast de vele voordelen brengt deze beweging ook nadelen met zich mee. Het belangrijkste nadeel is dat een van de meest populaire snacks aan terrein verliest. De oer-Hollandse kroket vormt al jaren één van de meest cruciale onderdelen van een geslaagde opleiding of training. Is een er digitale variant te vinden van de kroket die hetzelfde positieve effect kan hebben maar dan binnen e-learning programma’s?