Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 14-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

“We leren om te kunnen presteren”

“We leren om te kunnen presteren”

Hij is CEO van de grootste online opleider van Nederland en de ambities zijn hoog: binnen afzienbare tijd moet SkillsTown in één adem genoemd worden met bekende instituten als LOI en NCOI. Hans Schuurmans is altijd bezig met innovatie en dus ook met de toekomst. “We zijn nu aan het experimenteren met virtual reality om helemaal klaar te zijn als die techniek de markt echt gaat veroveren.”

Hans Schuurmans is fan van Robert Cialdini. Hij past de lessen van de Amerikaanse overtuigingsgoeroe regelmatig toe bij SkillsTown en eigenlijk vindt hij dat zijn medewerkers het werk van Cialdini ook moeten kennen. “Ik zou ze één van zijn boeken kunnen geven, maar kun je tegenwoordig nog verwachten dat ze dat boek van 300 pagina’s helemaal doorploegen? Nee, en dus hebben we een Essential over Cialdini gemaakt, een video waarin je in drie minuten wordt bijgepraat over zijn werk. DirectKnow noemen we dat. En wil je verdieping, dan kan dat. Onder andere via embedded YouTubevideo’s en hyperlinks naar bronnen op internet.”

Lees het volledige interview hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.