Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Courseware Company | 13-04-2017 | Article Rating | (0) reacties

Changing Learning Design op Next Learning

Changing Learning Design op Next Learning

Dit is één van de thema's dit jaar van Next Learning. Vorige week publiceerden we het nieuwsartikel ‘Leren verandert, leersystemen ook?’. Waarin we ingaan op de trend die Elliot Masie ziet: een verschuiving van de functie van het LMS naar de achtergrond. Met andere woorden: het LMS wordt nog wél gebruikt om alle administratie en logistiek bij te houden, maar minder als het gaat om het aanbieden van lesmateriaal aan de ‘voorkant’. Nieuwe apps en tools veranderen het ‘learning design’ door meer flexibiliteit. Ze maken het mogelijk om leermodules snel aan te kunnen passen of op maat te maken. Wat is dan nog de rol van een LMS?

 

 

Next Learning 2017

Op die vraag geven wij antwoord op dinsdag 18 april tijdens Next Learning 2017. Wil jij horen én ervaren hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan? Kom dan naar de lezing die we samen met Myke Byrne van Netex Learning organiseren. We gaan in op de ontwikkelingen van leersystemen. Want waarom zou een LMS er niet gewoon gaaf en mooi, oftewel ‘engaging’ uit mogen zien? Een LMS zonder dat het eruit ziet als een LMS? Het kan. Hoe? Dat vertellen we je op dinsdag 18 april van 11.00 – 11.55 uur in zaal Dexter 13.

 

 

Stand op de Learning Playground

Naast het geven van de lezing staat The Courseware Company ook met een stand op de Learning Playground. Hier kun jij als bezoeker de hele dag ‘learning’ zien, proeven, voelen, horen en beleven. Wil je meer weten over opleiden & ontwikkelen binnen jouw organisatie? Over kennisdelen & samenwerken? Of e-learning? Kom dan langs bij stand A3. Met onze kennis en expertise én producten helpen wij je graag verder.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

30-03

De 20 beste LMS-en ?

Door: de Redactie
28-03

Vakbeurs gaat in e-learning

Door: de Redactie
29-03

Reactie NRTO op SER-advies

Door: de Redactie

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van TrainTool 25-01-2017

Quiz: Is jouw organisatie wel klaar voor e-training?

Communicatieve vaardigheden worden steeds vaker online ontwikkeld door e-learning voor soft skills, ook wel e-training genoemd. Niet iedere organisatie is hier echter helemaal klaar voor. Benieuwd hoe jouw organisatie scoort?