Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van UP learning | 16-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Workshops: Zo houd jij je LMS topfit. Meld je nu aan!

Workshops: Zo houd jij je LMS topfit. Meld je nu aan!

Workshop voor LMS-gebruikers als Moodle, Totara en andere online leeromgevingen


Mooi! Je LMS is geïmplementeerd. Wat een mijlpaal en dat succes wil je voortzetten. Maar de top bereiken is lastig, laat staan er te blijven. Hoe houd je je LMS die waardevolle gym waarin jouw medewerkers graag komen en fit blijven? Daarom organiseren wij een middag vol met onderwijskundige ideeën en praktische tips & tools om jouw LMS topfit te houden. Met veel ruimte om jouw kennis en ervaring te delen met andere gebruikers. Want leren doe je van en met elkaar.

Aanmelden


Meld je aan voor de LMS-inspiratiemiddag in Ede (11 mei) of Rotterdam (18 mei). Het programma duurt van 13.00u tot 16.30u!

UP biedt je deze middag GRATIS aan!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van aNewSpring 13-06-2017

Op zoek naar de e-kroket voor betere online leerprestaties

E-learning of online leren wint al jaren gestaag aan populariteit. Dit ten koste van de meer traditionele klassikale training. Naast de vele voordelen brengt deze beweging ook nadelen met zich mee. Het belangrijkste nadeel is dat een van de meest populaire snacks aan terrein verliest. De oer-Hollandse kroket vormt al jaren één van de meest cruciale onderdelen van een geslaagde opleiding of training. Is een er digitale variant te vinden van de kroket die hetzelfde positieve effect kan hebben maar dan binnen e-learning programma’s?