Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Yvonne Sterken (redactie) | 30-03-2014 | Article Rating | (0) reacties

Genomineerden voor e-Learning Awards 2014 bekend

Genomineerden voor e-Learning Awards 2014 bekend

Uit de 16 kandidaten die nog in de race waren voor de e-Learning Awards 2014 heeft de vakjury naar rijp beraad 6 genomineerden gekozen.

De genomineerden voor de Smarter Learning e-Learning Award zijn:

De genomineerden voor de Creative Startup e-Learning award zijn:

Op 7 april geven alle genomineerden een laatste pitch aan de vakjury. De jury zal hen nog een keer kritisch bevragen, om vervolgens de winnaars te kiezen. Deze zullen op 16 april bekend gemaakt worden op het Next Learning event 2014 in ’s-Hertogenbosch.

De diversiteit aan inzendingen was ook dit jaar weer groot en dat maakte de beoordeling voor de vakjury lastig.  Opvallend is dat er dit jaar duidelijk meer inzendingen zijn op het gebied van informeel leren (bijvoorbeeld Perflectie, In voor zorg, Achieved en Gibbon). Deze aandacht ziet de jury als positief. Bij het beoordelen van deze inzendingen, kwam bij de jury wel de vraag naar voren of specifieke learning tools hiervoor wel voldoende functionaliteit bieden en kans van slagen hebben naast meer algemene en open online samenwerkings- en kennisomgevingen.

 

De Nederlandse e-Learning Awards zijn een initiatief van e-learning.nl en worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.