Traintool


Over ons

TrainTool maakt het mogelijk om sociale interactievaardigheden (soft skills) online te trainen. Als trainer of trainingsbureau biedt u voor- of na de training online oefenmodules aan. Deelnemers slijpen vaardigheden echt in, werkgevers zien meer effect en voor de trainingsbureaus betekend het een nieuwe kansrijke aanvullende dienst waarin expertise voluit tot zijn recht komt.


TrainTool is zelf geen trainingbureau maar helpt trainers bij het slim ‘onliniseren’ van hun aanbod. Geen lastige it-speeltjes maar gebruikvriendelijke en onderwijskundige doordachte manieren om leren leuk en effectief te laten zijn. Onze focus ligt op het online trainen van soft skills en onbeperkt oefenen in daarbij het credo.Hoe werkt TrainTool

TrainTool verhoogt het rendement en de efficiëntie van uw training. De deelnemer oefent (veel) meer, veiliger en anywhere, anytime op levensechte praktijksituaties. Met persoonlijke feedback van trainer, collega of groepsgenoten. 
Waarom trainingsbureaus TrainTool inzetten?

In 2 dagen kun je veel leren, maar zelden gedrag veranderen. De traditionele ‘zaaltjestraining’ uitbreiden is nauwelijks een alternatief: opdrachtgevers willen om begrijpelijke redenen niet betalen om werknemers nog langer van de werkvloer af te halen en bij elkaar te zetten op de hei met een trainer en acteur erbij.

Met TrainTool is het mogelijk om sociale interactievaardigheden (soft skills) online in te trainen. U stelt deelnemers in staat om vaardigheden echt in te slijpen door onbeperkt te oefenen op hun eigen vaardigheden en persoonlijke feedback te ontvangen, zonder dat zij weer afreizen of de hoofdprijs betalen.


Meer informatie:

Padualaan 8
3584 CH Utrecht
T +31 (0)30 – 8906 555
info@traintool.com
http://www.traintool.com

 
  Zoek

Inloggen

Inloggen kunt u hier.

 

Column

12 reacties
Van Pieter-Jan van Schendel 04-06-2014

Opleiden nergens voor nodig

We nemen de beste mensen aan, die hoef je niet op te leiden. Een wat ongenuanceerde uitspraak, maar niet helemaal uit de lucht gegrepen. Ik heb deze uitspraak opgetekend uit de mond van een directeur van een gerenommeerd ICT-bedrijf.


Meer columns
Twitter YouTube LinkedIn Rss