Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 31-05-2022 | Article Rating | (0) reacties

Welke Moodle Academie cursus zie jij graag vertaald naar het Nederlands?

Moodle Academie

Na het opheffen van Stichting Mnet Benelux is het resterende geld geschonken aan een project om cursussen uit de Moodle Academie te vertalen naar het Nederlands. Op deze manier komt de opbrengst van de stichting nog steeds ten goede aan de Nederlandse Moodle community.

Geef je voorkeur op

Gemma Lesterhuis, voormalig voorzitter van de stichting en eigenaar van LT&C, heeft de coördinatie op zich genomen om dit te regelen met Moodle HQ. Haar vraag is aan de Nederlandse Moodle community welke cursussen als eerste vertaald moeten gaan worden. Er is nu namelijk een lijst van ruim 30 cursussen waaruit een keuze gemaakt mag worden. Gemma heeft een enquête gemaakt waar je je voorkeur mag opgeven, liefst voor eind augustus 2022.

Bijdragen aan vertalingen?

Wil je meehelpen met het vertalen van de Moodle cursussen? Meld je aan in de cursus Get involved in Moodle Academy die vanaf 1 juni 2022 beschikbaar komt. Daarna mag je aan de slag als vertaler.


Het bericht Welke Moodle Academie cursus zie jij graag vertaald naar het Nederlands? is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: