Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 14-02-2022 | Article Rating | (0) reacties

MoodleMoot Global 2022 Barcelona

MoodleMoot Benelux

Nog ongeveer een maand tot aan de Benelux MoodleMoot op 15 maart in Tilburg. Een bijeenkomst speciaal gericht op de Moodle gebruikers in de Benelux. Heb je je nog niet ingeschreven doe dat dan alsnog.

MoodleMoot Global

Deze week heeft Martin Dougiamas (CEO Moodle) bekend gemaakt dat er ook weer een MoodleMoot Global gaat komen oftewel een MoodleMoot waar gebruikers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Deze global moot zal ook dit keer weer plaatsvinden in Barcelona. Van 27 t/m 29 september komt de wereldwijde community fysiek bij elkaar in Hotel Bareló Sants in het hartje van de stad. De conferentieruimte biedt plaats aan 600 deelnemers. Meer details over de registratie in de komende maand.

Avetica is erbij! Jij ook?

Vanuit Avetica zullen wij met een team van collega’s afreizen naar deze Global Moot. Hoe mooi zou het zijn als we met een grote Benelux afvaardiging aanwezig kunnen zijn? Natuurlijk kun je alles zelf regelen maar als er genoeg animo is willen wij de mogelijkheid onderzoeken of we dit voor jullie kunnen organiseren. Indien je overweegt om te gaan en interesse hebt om je bij ons aan te sluiten kun je dat laten weten aan je Avetica contactpersoon. We komen in een volgend artikel terug op details.


Het bericht MoodleMoot Global 2022 Barcelona is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: