Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 02-01-2017 | Article Rating | (0) reacties

Moodle MOOC 2017 is gestart!

Moodlefacts.nl wenst u allereerst een heel goed 2017. Een jaar waarin wij u weer op de hoogte zullen houden van alle ontwikkelingen op het gebied van Moodle. Misschien heeft u het goede voornemen om Moodle beter te leren kennen? Dan is vandaag de dag om te beginnen aan de Moodle MOOC die gegeven wordt via learn.moodle.net.

Vanaf vandaag is het materiaal voor de eerste week geopend en kun je direct een eigen cursus aanvragen om te gaan oefenen.

De cursus loopt tot eind januari en blijft daarna nog beschikbaar. Ook is het mogelijk om aan het einde een backup van je cursus te maken en die terug te zetten in je eigen omgeving. Doorloop je de volledige MOOC dan ontvang je aan het einde natuurlijk een fraaie badge!

Moodle ondersteunt deze MOOC met veel videomateriaal over de meeste recente Moodle 3.2 versie. De volledige playlist vind je op het Youtube kanaal van Moodle HQ.

Wil je op een ander moment in 2017 een Moodle training of evenement bijwonen, houd dan ons overzicht met Moodle evenementen in de gaten.


© Avetica, Peter Jonker for Moodlefacts.nl, Jan 2017. | Permalink
Post tags: , ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Moodle MOOC 2017 is gestart! verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: