De genomineerden voor de e-Learning awards 2011 zijn bekend

De vakjury heeft na een grondige bestudering van alle inzendingen de voorselectie van de inzendingen afgerond. Voor de ‘Best Practice Award’ zijn vier projecten gekozen die verder gaan in de strijd om deze award, voor de ‘Innovatieve Award’ zijn drie inzendingen genomineerd.

Best Practice Award
In deze categorie zijn er 12 inzendingen dit jaar. Over het algemeen zijn deze allemaal van een kwalitatief goed niveau. Omdat het om de ‘Best Practice Award’ gaat, heeft de vakjury bij deze categorie in het bijzonder goed gekeken naar de criteria ‘implementatie in de organisatie en acceptatie van gebruikers’ en ‘aantoonbaar resultaat en impact’. Deze criteria hebben gezorgd voor de differentiatie in de inzendingen.

De genomineerde inzendingen zijn:
- Rekentuin (Oefenweb.nl)
- EduFrysk.nl (AFUK)
- Can You Fix It (IJsfontein)
- Just Kassatrainer (Jutten Simulation)

Innovatieve Award
In deze nieuwe categorie zijn er 10 inzendingen. De jury heeft bij de beoordeling van deze inzendingen in het bijzonder gelet op het passend en innovatief gebruik van technologie om een leerconcept te ondersteunen en of de inzending verrassend en inspirerend is.

De genomineerde inzendingen zijn:
-          Case based Social Learning (ISM Inbrain)
-          Enercities (ROC Nijmegen/Qeam/Paladin Studios)
-          Just Warehousetrainer (Jutten Simulation)

Wat staat er nog te gebeuren?
Alle genomineerden zullen binnenkort uitgenodigd worden door de vakjury om in een pitch presentatie nogmaals toe te lichten waarom zij vinden dat ze dit jaar de award moeten winnen.

De vakjury zal na de pitch presentaties de winnaars kiezen. De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de vakjury awards zal op dag één (5 april) van het 12e Nationale e-Learning Congres plaatsvinden.

Presentaties van de genomineerde inzendingen zijn vanaf 21 maart hier op e-learning.nl beschikbaar. Het publiek kan dan ook de voorkeur voor de inzendingen uitspreken als onderdeel van de publieksprijs. De stemming voor de publieksprijs loopt door tot aan het congres en ook deze publieksprijzen zullen op het congres uitgereikt worden.  


Vacatures

30-03

Digital Learning Consultant

Bright Alley
30-03

Product Support Specialist

GoodHabitz Eindhoven
21-03

Creatieve Learning Consultant

UP learning

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.