Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


29-1-2015 - 29-1-2015 | Article Rating | (0) reacties

HR Update

Lokatie: Muntgebouw Utrecht
Registreren: http://www.hr-update.nl/inschrijven
Contact: Performa Uitgeverij BV

Per 1 januari treden nieuwe wetten en beleidsregels in werking die voor u en uw organisatie van groot belang zijn. De afgelopen maanden bent u waarschijnlijk overspoeld met informatie over deze wijzigingen. Maar weet u nu ook wat de gevolgen zijn van deze nieuwe regels voor u, voor uw medewerkers en voor uw organisatie?

Weet u bijvoorbeeld hoe u de flexibele schil opnieuw moet inrichten, hoe u de nieuwe ontslagregels op juiste wijze moet toepassen? Bent u op de hoogte hoe u de kosten van de transitievergoeding kunt beperken? Weet u hoe u alle voordelen uit de nieuwe regels haalt en hoe u het lijnmanagement optimaal kunt ondersteunen bij het uitvoeren van de nieuwe wet- en regelgeving? HR Update geeft antwoord op die vragen en biedt u handvatten om uw organisatie Wet werk en zekerheid proef te maken.

Wij hebben voor u een topdag samengesteld, met topsprekers uit toporganisaties. en dat voor slechts € 95. Ik hoor u denken. Dat is goedkoop. Ja, dat is goedkoop want bij ons staat de inhoud centraal en niet de grote winst. Wij doen het tegen kostprijs met een kleine marge.

Kom op 29 januari naar HR Update. Schrijf u nu in, want als de vroegboekkorting is afgelopen, betaalt u € 145.
Alle prijzen zijn excl btw.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: